Spring til indhold

25. april 2023

Investeringsdirektør stopper hos Formuepleje

Af Formuepleje

Investeringsdirektør, Henrik Franck, stopper efter knap 10 år hos Formuepleje. Samtidig er arbejdet med at finde en ny til stillingen gået i gang.

Direktør og partner, Henrik Franck, kom til Formuepleje i 2013 som investeringsstrateg.

Han blev i 2020 udnævnt til investeringsdirektør og samtidig medlem af selskabets investeringskomite.

”Henrik Franck har haft en betydelig indflydelse på Formueplejes udvikling og succes, siden han startede for knap 10 år siden. Hans faglighed og engagement har været afgørende for at drive forretningen fremad, opbygge en solid kundebase og udvikle vores produkter. Jeg vil gerne sende ham en stor tak for den indsats”, siger Peter Kjærgaard, adm. direktør i Formuepleje.

Henrik Franck har mere end 30 års erfaring fra finanssektoren. Blandt andet som tidligere investeringsdirektør hos pensionsselskabet PFA og investeringschef hos BankInvest.

”Vi er i gang med en forandringsproces i Formuepleje. Vi har fået nye ejere og nye medlemmer i bestyrelsen. Samtidig er der igangsat en række ændringer i organisationen, herunder blandt andet oprettelsen af et helt nyt aktieteam. I denne proces får en ny investeringsdirektør en væsentlig rolle, og vi er allerede i gang med at søge efter den helt rette til stillingen,” siger Peter Kjærgaard.

Direktør og partner, Frank Reisbøl, vil overtage ledelsen af Formueplejes investeringsteam midlertidigt, indtil der er fundet en ny investeringsdirektør. Han fortsætter samtidig i rollen som formand for investeringskomiteen i Formuepleje.

Aktiechef indtræder i investeringskomiteen

I forlængelse af de organisatoriske ændringer vil Formueplejes aktiechef, Otto Friedrichsen, overtage ansvaret for selskabets aktivallokering.

Derudover indtræder han som fast medlem af Formueplejes investeringskomite. Det samme gør administrerende direktør Peter Kjærgaard.

Investeringskomiteen vil dermed bestå af direktør og partner Frank Reisbøl (formand), analysechef og partner Jesper Veng Pedersen, aktiechef Otto Friedrichsen og administrerende direktør Peter Kjærgaard.

Henrik Franck stopper i Formuepleje ved udgangen af maj.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver