Spring til indhold

1. juli 2022

Handel via Formuepleje kræver tredjepartsaftale for Danske Bank-kunder

Af Formuepleje

Størstedelen af Formueplejes investeringsløsninger er børsnoterede, og derfor kan du frit købe og sælge vores produkter via Formuepleje, Nordnet, SaxoTraderGO eller i din egen netbank. Er du kunde i Danske Bank og ønsker at handle via Formuepleje kræver det en tredjepartsaftale.

I øjeblikket er der ekstra stor interesse for at handle vores løsninger. Men er du kunde i Danske Bank, og ønsker du at benytte muligheden for køb og salg af investeringsbeviser via Formuepleje, hvor du kan handle større ordrer til et meget attraktivt omkostningsniveau, skal du være opmærksom på, at der forinden skal være indgået en tredjepartsaftale med Danske Bank. Den kan du nemt på plads ved at følge dette link: Bestil ny aftale om afvikling (danskebank.dk).

 

Hvis du er i tvivl om, hvad dette betyder, eller hvordan du gør, er du meget velkommen til at kontakte din rådgiver eller Formueplejes Sekretariat på info@formuepleje.dk eller 87 46 49 00.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver