Spring til indhold

4. maj 2021

Ny pris til Formueplejes kreditteam

Af Formuepleje

Formuepleje Global High Yield er blevet hædret med en Refinitiv Nordic Lipper Fund Award i kategorien Bond Global High Yield LC for sit 5 års afkast. ”Det understreger den gode udvikling, vi har haft over en længere årrække. Det er vi meget tilfredse med,” konstaterer Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Ny pris til Formueplejes kreditteam

Ved de nyligt overståede Refinitiv Nordic Lipper Fund Award blev Formueplejes kreditteam i kategorien Bond Global High Yield LC tildelt en pris for afkastet på fem års sigt i fonden Formuepleje Global High Yield.

Prisen er en anerkendelse af de gode resultater, som Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer, har leveret. Refinitiv Lipper Fund Awards har været et globalt benchmark i mere end 30 år og måler og sammenligner performance i 17 lande verden over.

”Vi er stolte af de resultater, vi har opnået med vores globale High Yield-strategi, som er blandt de absolut bedste i Europa og hos Morningstar Tyskland er strategien nummer et ud af 437 fonde. Den gode udvikling for strategien er fortsat i 2021. Vi hæfter os ved, at denne pris bliver tildelt udelukkende på objektive datakriterier, dvs. rent afkast, og uden at der er forhåndsnomineringer eller diverse skøn inde over,” nævner Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Årets anden pris til Formueplejes kreditteam

Det er i øvrigt den anden pris, som Formueplejes kreditteam opnår i 2021, efter at teamet begyndte året med en tilsvarende pris hos Citywire Italy Fund Manager and Group Awards.

”Vi er meget tilfredse med udviklingen. Vi har haft meget lav konkursaktivitet i vores portefølje på trods af corona, og vi har holdt snuden i sporet og fulgt vores strategi, som handler om at være aktive og disciplinerede med vores investeringer, så vi over tid opnår et merafkast i forhold til marked og konkurrenter. Det indebærer blandt andet, at vores portefølje adskiller sig ret markant fra indekset. Så vi er ikke bange for at gå vores egne veje,” siger Klaus Blaabjerg.

I den seneste udgave af Magasinet FORMUE kunne du få et dybere indblik i, hvordan Formueplejes kreditteam foretager sine investeringer. Fik du ikke læst artiklen, findes den via følgende link.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver