Formuepleje øger bemandingen på ejendomsområdet

Pernille Lyngsø, der kommer fra ejendomsmæglerkæden Home, bliver ny ejendomschef i Formuepleje Ejendomme. Ejendomsinvesteringschef Bettina Movang er samtidig udnævnt til ejendomsdirektør, mens Formuepleje Ejendommes Advisory Board er blevet udvidet fra tre til fire medlemmer, da tidligere ejendomsdirektør Lars-Erik Larsen er indtrådt som det fjerde medlem.

Formuepleje har netop lanceret og fuldtegnet sin tredje ejendomsfond, og i takt med købene af ejendomme til fondene stiger aktiviteterne også – og dermed behovet for øget bemanding.

På den baggrund har Formuepleje Ejendomme udnævnt 51-årige Pernille Lyngsø, der siden 1989 har arbejdet hos ejendomsmæglerkæden Home i Aarhusområdet som både bolig- og erhvervsmægler, til ny ejendomschef. Hun begynder i det nye job mandag den 13. maj, hvor hun blandt andet får til opgave at sikre kontrollen med driften af de ejendomme, som Formuepleje investerer i og hjælpe med køb og salg af ejendomme.

Derudover har ejendomsinvesteringschef Bettina Movang overtaget rollen som ejendomsdirektør i Formuepleje Ejendomme. Her afløser hun Lars-Erik Larsen, der nu er blevet en del af Advisory Board i Formuepleje Ejendomme. Bettina Movang kom til Formuepleje i august 2018 og er uddannet advokat fra erhvervsadvokatfirmaet Bech-Bruun, hvor hun beskæftigede sig med rådgivning inden for fast ejendom.

Lars-Erik Larsen blev ejendomsdirektør, da Formuepleje i slutningen af 2017 gik ind i det nye forretningsområde og har været en væsentlig faktor i, at Formuepleje Ejendomme er kommet godt fra start.

Formuepleje har ejendomsportefølje på cirka 1,5 milliarder

Med Lars-Erik Larsens indtræden i Advisory Board udvides antallet af medlemmer fra tre til fire. De tre øvrige medlemmer er Lone Bøegh Henriksen, indehaver af 10 Home-forretninger, Henrik Jensen, adm. direktør for De Forenede Ejendomsselskaber og Erik Andresen, medejer af NORDICALS A/S.

”Vi har rejst næsten 400 millioner kroner i kundekapital i de tre første ejendomsfonde og har efterhånden opbygget en ejendomsportefølje for 1,5 milliarder kroner. Det er en markant udvikling på kort tid, siden vi i slutningen af 2017 gik i gang med ejendomsinvesteringer som nyt forretningsområde. Det stiller nogle store krav til de kompetencer, vi kan trække på, og det kræver flere stærke kræfter, der kan hjælpe med at sikre udviklingen på et forretningsområde, som vi forventer vil vokse endnu mere i Formuepleje-regi,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Ejendomsdirektør Bettina Movang udtaler i forbindelse med nyudnævnelserne:

”Vi glæder os meget til at få Pernille Lyngsø med ombord og fortsat at kunne trække på Lars-Erik Larsens stærke kompetencer via vores Advisory Board. Vi har store ambitioner og er både kræsne og konservative i vores tilgang, når vi leder efter egnede ejendomme at investere i.”

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>