Ordinære generalforsamlinger i Formuepleje Ejendomme 1, Formuepleje Ejendomme 2 og Formuepleje Ejendomme 3 afholdt

Formuepleje Ejendomme 1 P/S, Formuepleje 2 P/S og Formuepleje 3 A/S afholdt tirsdag den 9. marts 2021 ordinær generalforsamling. Generalforsamlingerne blev afholdt virtuelt.

Nedenfor fremgår kort beretning om forløbet af de tre generalforsamlinger.

Bestyrelsens beretning

Bestyrelsesformand Carsten With Thygesen orienterede om bestyrelsens beretning, CFO Henrik Demant orienterede om årets resultat og ejendomsdirektør Kristian Voldsgaard orienterede om driften i årets løb i ejendomsfondene.

Årsrapport og anvendelse af overskud eller dækning af tab

De af bestyrelserne fremlagte årsrapporter blev godkendt, og der skete beslutning om at fremføre årets resultat til det kommende år.

Vedtægtsændringer

De fremlagte vedtægtsændringer blev godkendt.

Valg af bestyrelsesmedlemmer

Carsten With Thygesen, Lars Sylvest og Lars-Erik Larsen var på valg, og alle blev genvalgt. Jesper Hentze Andersen stillede op og blev valgt. Bestyrelserne i de tre ejendomsfonde består således af Carsten With Thygesen, Lars Sylvest, Lars-Erik Larsen og Jesper Hentze Andersen. Umiddelbart efter generalforsamlingerne konstituerede bestyrelserne sig med Carsten With Thygesen som formand.

Valg af revisor

Der var af bestyrelsen foreslået genvalg af foreningernes nuværende revisor, EY Godkendt Revisionspartnerselskab. EY Godkendt Revisionspartnerselskab blev genvalgt som revisor i ejendomsfondene.

Der skal lyde en stor tak til de deltagende investorer.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>