Ordinære generalforsamlinger afholdt 2021

Formuepleje har torsdag den 22. april 2021 afholdt generalforsamlinger i de børsnoterede foreninger, der tæller en investeringsforening samt seks kapitalforeninger.

Investeringsforeningen Formuepleje

Der var for foreningens afdelinger foreslået udbetaling af følgende udbytter:

Afdeling ISIN-kode I kr. pr. bevis
Danske Aktier DK0060269157 8,10
Rusland DK0010237809 1,70
Globale Aktier DK0060337095 2,60
Forbrugsaktier DK0060337335 18,50
Obligationer DK0060632925 2,20
Global High Yield DK0016108640 4,80
EM Virksomhedsobligationer DK0060632842 13,00

Der blev endvidere henvist til fondsbørsmeddelelse af den 21. januar 2021 for Investeringsforeningen Formuepleje, hvoraf fremgik, at de foreslåede udbytter for afdeling Danske Aktier, afdeling Rusland, afdeling Globale Aktier og afdeling Forbrugsaktier allerede var udbetalt som á conto udbytter.

De foreslåede udbytter for Afdeling Obligationer, Afdeling Global High Yield og Afdeling EM Virksomhedsobligationer vil først være til disposition den 7. maj 2021. Dispositionstidspunktet var udskudt på baggrund af de vedtægtsændringer, der var foreslået for Afdeling Obligationer, Afdeling Global High Yield og Afdeling EM Virksomhedsobligationer.

Kapitalforeningerne

For kapitalforeningerne Epikur, Fokus, Merkur, Pareto, Penta og Safe udbetales der ikke udbytte, da alle kapitalforeningernes afdelinger er akkumulerende.

Forslag om fusion og vedtægtsændringer (Investeringsforeningen Formuepleje)

Generalforsamlingen godkendte de af bestyrelsen fremsatte forslag til fusion og vedtægtsændringer under forudsætning af Finanstilsynets godkendelse.

Forslag om fusion (Kapitalforeningen Merkur)

Generalforsamlingen godkendte det af bestyrelsen fremsatte forslag til fusion.

Bestyrelsessammensætning (alle foreninger)

Carsten With Thygesen og Michael Vinther var på valg og var villige til genvalg. Bestyrelsen indstillede, at begge blev genvalgt.

Generalforsamlingen godkendte indstillingen, hvorefter bestyrelsen kom til at bestå af følgende bestyrelsesmedlemmer: Carsten With Thygesen, Lars Sylvest, Michael Vinther og Hanne Søndergaard Birkmose.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>