Invitation til generalforsamling og orienteringsmøde

Der afholdes generalforsamling i Aarhus i Formuepleje Ejendomme 1 P/S og efterfølgende i Formuepleje Ejendomme 2 P/S onsdag den 24. april 2019 fra kl. 16.30.

I forlængelse af den juridiske generalforsamling vil vi gerne invitere til en orientering om udvælgelse og drift af ejendomme samt et indblik i, hvad vi kan forvente af markedet fremover.

Da generalforsamlingen afholdes i Aarhus, vil der på orienteringsmødet i Hellerup torsdag den 25. april være en kort orientering om forløbet af generalforsamlingen. 

Tilmeldingen sker ved at kontakte sekretariatet på telefon 87 46 49 00, eller ved at sende en mail til info@formuepleje.dk.

Læs mere nedenfor.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>