Ny pris til Formueplejes kreditteam

Formuepleje Global High Yield er blevet hædret med en Refinitiv Nordic Lipper Fund Award i kategorien Bond Global High Yield LC for sit 5 års afkast. ”Det understreger den gode udvikling, vi har haft over en længere årrække. Det er vi meget tilfredse med,” konstaterer Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Ved de nyligt overståede Refinitiv Nordic Lipper Fund Award blev Formueplejes kreditteam i kategorien Bond Global High Yield LC tildelt en pris for afkastet på fem års sigt i fonden Formuepleje Global High Yield.

Prisen er en anerkendelse af de gode resultater, som Formueplejes kreditteam, der investerer i virksomhedsobligationer, har leveret. Refinitiv Lipper Fund Awards har været et globalt benchmark i mere end 30 år og måler og sammenligner performance i 17 lande verden over.

”Vi er stolte af de resultater, vi har opnået med vores globale High Yield-strategi, som er blandt de absolut bedste i Europa og hos Morningstar Tyskland er strategien nummer et ud af 437 fonde. Den gode udvikling for strategien er fortsat i 2021. Vi hæfter os ved, at denne pris bliver tildelt udelukkende på objektive datakriterier, dvs. rent afkast, og uden at der er forhåndsnomineringer eller diverse skøn inde over,” nævner Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Årets anden pris til Formueplejes kreditteam

Det er i øvrigt den anden pris, som Formueplejes kreditteam opnår i 2021, efter at teamet begyndte året med en tilsvarende pris hos Citywire Italy Fund Manager and Group Awards.

”Vi er meget tilfredse med udviklingen. Vi har haft meget lav konkursaktivitet i vores portefølje på trods af corona, og vi har holdt snuden i sporet og fulgt vores strategi, som handler om at være aktive og disciplinerede med vores investeringer, så vi over tid opnår et merafkast i forhold til marked og konkurrenter. Det indebærer blandt andet, at vores portefølje adskiller sig ret markant fra indekset. Så vi er ikke bange for at gå vores egne veje,” siger Klaus Blaabjerg.

I den seneste udgave af Magasinet FORMUE kunne du få et dybere indblik i, hvordan Formueplejes kreditteam foretager sine investeringer. Fik du ikke læst artiklen, findes den via følgende link.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>