Spring til indhold

6. januar 2022

Årets første udgave af Magasinet FORMUE er landet

Af Kommunikation

Vi har taget hul på et nyt år, og det betyder også, at det er tid til en ny udgave af Magasinet FORMUE, som netop er udkommet. Du kan læse magasinet enten digitalt eller på tryk, og de trykte eksemplarer er i denne uge på vej uge til kunderne.

Magasinet FORMUE har skudt 2022 i gang med årets første udgave af Formueplejes kundemagasin, der tager fat på en række aktuelle temaer.

I og med, at vi har taget hul på et nyt år, er det naturligt, at der bliver brugt en del krudt på at se på forventningerne til, hvad der sker på de finansielle markeder og i verdensøkonomien i 2022, og det kan du se både i artiklerne ”Sådan ser Formuepleje på 2022” og ”Tiderne er skiftet – pengepolitiske stramninger på vej”, hvor Formueplejes investeringskomite og kapitalforvaltning med investeringsdirektør Henrik Franck i spidsen ser nærmere på hovedscenarierne for det nye år.

Der er naturligvis også plads til et tilbageblik på, hvordan tingene udviklede sig i 2021, og det kan du bl.a. læse mere om i artiklen ”2021-status: Høj vækst gav godt aktieår – mens stigende renter og inflation skabte svært obligationsår”, hvor direktør Søren Astrup gennemgår årets afkast.

Tre investorportrætter

Som noget nyt kan du i denne udgave af magasinet læse hele tre investorportrætter i stedet for det ene, som vi har for vane i magasinet. Det sker i artiklerne ”Formuepleje er for alle – uanset formuens størrelse”, hvor du kan møde du kan møde Formuepleje-investorerne Anita Bork, Simone Toftdahl og August Corell, der befinder sig på tre forskellige stadier i livet, men alle har fået smag for at investere.

Der er selvfølgelig også blevet plads til en nytårshilsen i klummeform fra kundedirektør Helle Snedker, der minder om, at et årsskifte altid er god anledning til at få kigget sin privatøkonomi efter i sømmene. Det kunne jo være, at der var noget, som kan optimeres. Der er der som regel.

Ligeledes fra rådgiverteamet finder du artiklen ”Pas på med altid at gå efter den billigste beskatning”, hvor senior formuerådgiver Henrik Iwersen forklarer, at

Ejendomme og bæredygtighed = to topprioriteter for 2022

I artiklen ”Begivenhedsrigt 2022 i vente for Formuepleje Ejendomme” kan du læse mere om ejendomsdelen af Formuepleje, som har haft et travlt efterår 2021 med både en stor investering i Nicolinehus Nord og frasalg af Formueplejes tre første ejendomsfonde. 2022 kommer til at betyde mere nyt fra ejendomsfronten, som det fremgår af artiklen.

Bæredygtighed er en anden agenda, der står øverst på prioriteringslisten hos både samfundet og Formuepleje. I magasinet kan du læse to artikler, der tager afsæt i bæredygtighedsdagsordenen. I ”Den bæredygtige forskel opnås ved aktive tilvalg” kan du læse om Formueplejes Better World-univers, men også mere generelt om, hvordan en ny mærkningsordning gør det lettere for dig at aflæse, hvor bæredygtige investeringsløsningerne er.

Aktieportrættet tager denne gang også afsæt i bæredygtighed, idet det omhandler industrigasselskabet Linde, der er en af de vigtigste positioner i begge Formueplejes Better World-fonde og også udgør en del af Formueplejes globale aktieportefølje LimiTTellus.

Rigtig god læselyst – og godt nytår.

Du kan downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her.

Disclaimer

Ovennævnte er udarbejdet af Formueplejekoncernen til orientering og kan ikke betragtes som en opfordring om eller anbefaling til at købe eller sælge noget værdipapir. De nævnte oplysninger med videre kan heller ikke betragtes som anbefalinger eller rådgivning af juridisk, regnskabsmæssig eller skattemæssig karakter. Formueplejekoncernen kan ikke holdes ansvarlig for tab forårsaget af kunders/investorers dispositioner – eller mangel på samme – på baggrund af oplysningerne i ovennævnte. Vi har bestræbt os på at sikre, at oplysningerne i ovennævnte er fuldstændige og korrekte, men kan ikke garantere dette og påtager os intet ansvar for fejl eller udeladelser.

Investorer gøres opmærksom på, at investering kan være forbundet med risiko for tab, som ikke på forhånd kan fastlægges, ligesom tidligere afkast og kursudvikling ikke kan anvendes som en pålidelig indikator for fremtidige afkast og kursudvikling. For yderligere information kontakt venligst info@formuepleje.dk

Vil du vide mere?

Få en second opinion eller bestil en intropakke og få mere viden om, hvad vi kan gøre for dig. 

Bestil en intropakke

Få en uforpligtende intropakke, og læs mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Send mig en intropakke

Få seneste nyt

Hold dig opdateret på investering, privatøkonomi og den aktuelle udvikling på de finansielle markeder med Formueplejes nyhedsbrev.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tal med en rådgiver

Bliv kontaktet af en rådgiver og få en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op

Få viden om dine muligheder med Formuepleje

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Vores investeringskoncept

Vi stræber efter et højt langsigtet afkast

Uanset hvilken risikoprofil du vælger, så stræber vi altid efter at levere så højt et afkast til dig som muligt.
Få indblik i vores investeringskoncept
Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde

Vi har fonde til alle risikoprofiler

Vores fonde bygger på teorien om den optimale portefølje. Vi har investeringskoncepter til alle risikoprofiler, hvadenten den er lav eller høj.
Se vores udvalg af fonde
Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Personlig rådgivning

Skal vi tage en snak om dine investeringer?

Når vi rådgiver om din formue og investeringer, kigger vi altid på dine individuelle behov og ønsker om risiko og investeringshorisont.
Tal med en rådgiver