Hæder til Formueplejes kreditteam efter stærkt rebound i 2020

Citywire Italy Fund Manager and Group Awards har hædret Formueplejes kreditteam med en pris i kategorien Global High Yield ved den årlige prisuddeling.

Formueplejes kreditteam begynder året flot og er netop blevet tildelt prisen som bedste kapitalforvalter inden for High Yield-kategorien ved Citywire Italy Fund Manager and Group Awards. 

”Det er en god begyndelse på 2021, og det er motiverende, når omverdenen på den måde har øje for vores langsigtede præstationer. Måske i særlig grad efter et 2020, hvor en svær start på året, blev fulgt af en meget positiv udvikling, som gjorde, at året sluttede med et afkast på 4,84 procent i Formuepleje Global High Yield,” udtaler Klaus Blaabjerg, chef for Formueplejes kreditteam.

Nummer 1 i Tyskland blandt over 400 fonde

Hæderen kommer i øvrigt efter, at kreditteamet vandt en lignende pris tilbage i Spanien i november, og derudover rangerer højest blandt over 400 fonde i Tyskland målt på det femårige afkast.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>