Dit afkast i Formuepleje er altid opgjort efter alle omkostninger

I disse dage modtager mange investorer brev fra deres bank, som informerer om stigende omkostninger ved blandt andre Formueplejes investeringsløsninger. Det har skabt flere henvendelser fra kunder, som er bekymrede for, om de modtager en regning fra Formuepleje. Ifølge kundedirektør Helle Snedker kan man dog være helt rolig, for i Formuepleje er afkast altid opgjort efter alle omkostninger.

"Når banken skriver til dig omkring ÅOP på dine investeringer, skyldes det, at reglerne for alle, der driver finansiel virksomhed, siden finanskrisen er blevet væsentligt strammere, og det skyldes primært et ønske om at beskytte forbrugeren langt bedre, end man gjorde tidligere. Er man en af dem, der får en meddelelse om, at omkostningerne i ens portefølje er steget, skal man se det som en god service, men er man kunde hos os, skal man ikke frygte, at der kommer en regning,” siger Helle Snedker, der er kundedirektør i Formuepleje, og tilføjer:

”Når vi for eksempel fortæller, at Penta, der er vores bedste bud på et alternativ til en investering i 100 procent globale aktier, har givet mere end 56 procent i afkast det seneste år og sammenligner det med verdensaktieindeksets næsten 44 procent, så er Pentas afkast efter alle omkostninger, og sådan er det med alle de afkast, vi viser. Altid efter alle omkostninger. Det er altså ikke 56 procent og så minus ÅOP. Omkostningerne er allerede indregnet i de 56 procent. Ud over interessefællesskabet hylder vi nemlig også transparens som en kerneværdi.”

Har du spørgsmål?

Har du modtaget et brev fra din bank omkring omkostningerne i Formueplejes investeringsløsninger, og giver brevet anledning til spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte en rådgiver eller Formueplejes kundesekretariat på 87 46 49 00.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>