Webinar med Formueplejes aktiechef

Tirsdag aften deltog Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen på et webinar hos Invested.dk, hvor han fortalte om aktiestrategi i en historisk tid.

Hvis du ikke fik set webinaret hos Invested.dk med Otto Friedrichsen, aktiechef og partner i Formuepleje, tirsdag aften skal du ikke fortvivle. Muligheden er ikke forpasset.


Via følgende link https://www.invested.dk/aktiestrategier-i-en-historisk-tid kan du nemlig blive klogere på de seneste måneders historiske begivenheder på aktiemarkedet, hvor coronakrisen har betydet nye tider i de finansielle markeder og nødvendiggjort, at regeringer og centralbanker over hele verden har måttet på banen med storstilede hjælpepakker og redningsplaner.


Webinaret varer cirka 60 minutter.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>