Tegningsperioden i ejendomsfond 4 forlænges

Der bliver lidt mere tid at løbe på, hvis man gerne vil nå at investere i Formueplejes fjerde ejendomsfond.

Bestyrelsen i Formuepleje Ejendomme 4 har i samråd med Formuepleje valgt at forlænge tegningsperioden i fonden frem til den 13. marts 2020.

Baggrunden er, at den initiale tegningsperiode på 4 uger har vist sig at være for kort i forhold til at kunne nå at afholde det antal investormøder, som investorerne efterspørger.

”Det er en stor glæde for os alle i Formuepleje, at vi oplever så stor interesse for vores investeringsløsninger, at det aktuelt kan være svært at få tiden til at slå til. Vi byder to nye rådgivere velkommen i teamet på mandag og er derfor meget taknemmelige for, at bestyrelsen har indvilliget i at forlænge tegningsperioden, så alle interesserede kan få en tilfredsstillende rådgivning ved individuelle møder før endelig investeringsbeslutning træffes. Ejendomsinvesteringen er et attraktivt supplement til mange af vores kunders porteføljer. Et forventet gennemsnitligt årligt afkast på 7 procent de næste 10 år, beregnet med udgangspunkt i fastforrentet finansiering, er i den grad værd at overveje i en tid med negative renter og få gode alternativer,” lyder det fra Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

Er du interesseret i at høre mere om mulighederne for investering i Formuepleje Ejendomme, eller ønsker du at blive orienteret, når der er nyt i relation til Formuepleje Ejendomme, kan du kontakte os på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>