Små driftforstyrrelser kan forekomme de kommende dage

Vi opdaterer i forlængelse af Kristi Himmelfartsdag vores IT-servere, hvilket kan betyde små udfald på formuepleje.dk og i vores apps. Vi er færdige med opdateringen mandag den 25. maj.

På grund af en opdatering af vores IT-servere kan der i perioden 20. maj om aftenen til og med den 24. maj forekomme mindre udfald på formuepleje.dk og i vores apps.

Som altid ønsker vi at give vores kunder den bedst mulige service, og derfor har vores IT-afdeling sat alle kræfter ind for at sikre, at det sker smidigst muligt og på et tidspunkt, hvor mange holder ferie.

Vi håber ikke, at du som slutbruger kommer til at mærke til det, men vil blot gøre dig opmærksom på, at vores hjemmeside og apps i perioden kan opføre sig lidt anderledes, end de plejer.

Har du har spørgsmål, er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os på info@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>