Sidste chance for at nå med i Formueplejes fjerde ejendomsfond

Ønsker du et inflationssikret forventet afkast på 7 procent på en del af din opsparing de kommende 10 år, er det på fredag den 31. januar kl. 16.00 sidste chance for at nå med som investor i Formuepleje Ejendommes fjerde ejendomsfond.

Tegningsperioden for Formuepleje Ejendomme IV udløber nu på fredag, så ønsker du ejendomsinvesteringer med et forventet langsigtet stabilt afkast på 7 procent årligt, er det ved at være sidste mulighed i denne omgang.

Med en minimumsinvestering på 750.000 kroner får du del i et marked, som normalt er forbeholdt professionelle investorer.

Mange fordele ved ejendomsinvesteringer i Formuepleje

”Igen i denne fjerde omgang oplever vi stor interesse fra kundesiden om at blive en del af Formueplejes ejendomsunivers, og det er også en rigtig god form for risikospredning, fordi man får et stabilt forventet afkast på omkring 7 procent med indbygget inflationssikring. Derudover får du anvisningsret til nyere boligejendomme i Danmarks største byer. Og ligesom i Formueplejes traditionelle investeringsløsninger får du samme værdisæt, hvor interessefællesskab er et kardinalpunkt for os. Det kan man forvisse sig om ved, at vi også på ejendomsområder arbejder med resultathonorar, så vi har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt,” forklarer Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

”Så har man interesse i at blive ejendomsinvestor på baggrund af ovenstående, skal man ikke tøve med at kontakte os for at høre nærmere. I rådgiverteamet er vi parat til at hjælpe med svar på de spørgsmål, der måtte være," oplyser Helle Snedker.

Du kan læse mere om Formuepleje Ejendomme i vores ejendomsunivers på Formueplejes hjemmeside.

Hvis du vil vide, hvordan status er i de tre allerede eksisterende ejendomsfonde, kan du læse mere om dem her: Formuepleje Ejendomme I, Formuepleje Ejendomme II og Formuepleje Ejendomme III.

Som investor i Formuepleje Ejendomme får du:

  • Med en minimumsinvestering på 750.000 kroner får du del i et marked, som normalt er forbeholdt professionelle investorer

  • Du får et stabilt forventet afkast på omkring 7% om året med indbygget inflationssikring

  • Du får anvisningsret i nyere boligejendomme i nogle af Danmarks største studiebyer

  • Du spreder risikoen på dine investeringer

  • Vi finansierer ejendommene med traditionelle langfristede realkreditlån med fast rente

  • I Formuepleje arbejder vi med resultathonorar. Derfor deler vi altid din interesse i at minimere omkostninger og skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt
Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>