Sidste chance for at blive investor i Formuepleje Ejendomme 4

Fredag den 13. marts lukker tegningsperioden i Formueplejes fjerde ejendomsfond. Så vil man gribe muligheden for at være med i en langsigtet stabil investering, er det nu. ”Det er et attraktivt alternativ, hvor man får del i et marked, der normalt er forbeholdt professionelle investorer, og der er udsigt til et stabilt afkast på 7 procent årligt. Og så får man samtidig anvisningsret til boliger i fonden. Det er også værd at tage med,” siger kundedirektør Helle Snedker.

Det er ved at være oppe over, hvis man går rundt med planer om at blive ejendomsinvestor og en del af investorkredsen i Formuepleje Ejendomme 4.

Tegningsperioden udløber fredag i næste uge, dvs. den 13. marts, hvis man vil nå at blive en af investorerne i fonden og sikre sig en god form for risikospredning og et attraktivt supplement til andre investeringsløsninger. For at blive investor kræver det en minimumsinvestering på 750.000 kroner.

Ifølge Helle Snedker kan særligt investorer med fokus på stabilitet med fordel kigge i retning af ejendomsfonden, hvor prisen kun fastsættes en gang årligt.

”Nu så vi jo i februar, at de finansielle markeder godt kan falde og give anledning til nogen uro. Med en investering i ejendomme er man ude over den stressfaktor, at din investering som minimum prisfastsættes fire gange dagligt. Formueplejes ejendomsfonde prisfastsættes derimod en gang årligt, og i vores fjerde fond, som du p.t. har mulighed for at investere i, stiller vi et gennemsnitligt årligt afkast på 7 procent i udsigt de næste 10 år. Måske var det en overvejelse værd, hvis du har midler at investere. Det giver 364 stressfrie dage om året, og man får adgang til et marked, som normalt kun er forbeholdt professionelle investorer,” siger Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje. 

Helle Snedker peger desuden på, at man med en investering i Formuepleje Ejendomme 4 opnår et attraktivt afkast i en tid med negative renter, som betyder, at der er færre investeringsalternativer, end vi har været vant til.

”Samtidig er der de mere konkrete fordele ved at blive ejendomsinvestor. Man får anvisningsret til de ejendomme, vi investerer i. Det er nyere boligudlejningsejendomme i Danmarks største byer. Desuden arbejder vi også på ejendomsområdet med resultathonorar, så vi har en fælles interesse i at skabe så højt et risikojusteret afkast som muligt,” slutter Helle Snedker.

Skulle en investering i ejendomsfonden vække interesse sidder Formueplejes rådgivningsteam klar ved telefon og mail til at hjælpe med ubesvarede spørgsmål.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>