It-problemer giver børspause (OPDATERET: Problemet er løst)

Det er ikke muligt at handle med Formueplejes investeringsløsninger i øjeblikket grundet it-problemer hos vores leverandør. Der arbejdes på at løse problemet hurtigst muligt. (OPDATERET 11. februar kl. 14.52: It-problemet er løst, og det er atter muligt at handle)

Formueplejes investeringsløsninger er i øjeblikket på børspause, da det på grund af it-problemer ved vores leverandør ikke er muligt at stille priser.

”Vi har anmodet om suspension af handlen i alle vores fondskoder grundet de tekniske problemer. Vi arbejder på at finde fejlen og løse problemet hurtigst muligt. Så snart suspensionen ophæves, og det igen bliver muligt at handle i vores foreninger, giver vi besked om dette,” oplyser Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>