InvestorUgen: Få gratis adgang til Dansk Aktionærforenings nye investorfestival

Dansk Aktionærforening byder i uge 46 inden for til Danmarks første online investeringsfestival, og som kunde i Formuepleje har du gratis adgang til hele arrangementet.

I løbet af InvestorUgen kan du høre en række uvildige rådgivere, børsnoterede selskaber og finansielle udbydere - heriblandt Formuepleje.

Vores kundedirektør Helle Snedker deltager nemlig onsdag den 11. november fra klokken 10 til 11 i en paneldebat om, hvordan man fremmer investorkulturen i Danmark, og lørdag den 14. november holder hun et indlæg under temaet "Køn og kapital", hvor hun blandt andet giver sit bud på, hvordan investeringsbranchen kan få flere kvinder til at investere og tage hånd om deres økonomi.

Tilmelding

For at tilmelde dig og få gratis adgang til arrangementet skal du tilmelde dig via dette link. Rabatten vil automatisk være fratrukket, når du gennemfører bestillingen. Tilmeldingen åbner lørdag den 31. oktober.

Se programmet og læs mere om InvestorUgen her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>