Husk tilmelding til virtuel Formuepleje-dag

Den traditionsrige Formueplejedag bliver på grund af coronapandemien i år afholdt virtuelt. Ønsker du at deltage, skal du tilmelde dig via den invitation, du har modtaget. Har du ikke modtaget en invitation og derfor ikke er tilmeldt, skyldes det muligvis, at du ikke har givet samtykke til at modtage mail og invitationer. Læs her hvordan du giver samtykke, hvis du gerne vil deltage i denne noget anderledes udgave af Formueplejedagen.

I Formuepleje glæder vi os hvert forår til at møde alle vore investorer på Formueplejedagen, hvor vi orienterer om resultater og kigger fremad, hvorefter alle deltagerne netværker over et let traktement. Men i år er det anderledes.

Vi afholder ”Virtuel Formueplejedag” for alle vores investorer den 29. april kl. 17.00, hvor du kan kigge med, mens vi sender live og efterfølgende er der mulighed for at stille spørgsmål. Er tidspunktet ikke optimalt, kan du også vælge at se de forskellige indlæg bagefter, når det passer dig.

Om du har modtaget en invitation til arrangementet, afhænger af, om du har afgivet samtykke til, at vi må sende den til dig på mail. Hvis du endnu ikke har modtaget invitationen, men gerne vil med – så kan du registrere dit samtykke lige her – så kvitterer vi med en invitation.

Er du Premium-kunde, deltager du via Premium-portalen, hvor du nederst finder menupunktet "livestream". Har du glemt din kode, kan du blot indtaste din mailadresse og bestille en ny.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>