Hør Formueplejes aktiechef i Millionærklubben

Torsdag morgen deltog Formueplejes aktiechef Otto Friedrichsen i radioprogrammet Millionærklubben, hvor han gav en status på aktuelle begivenheder, markedssituationen, og hvad udviklingen betyder for en aktieportefølje som Formueplejes.

I torsdagens udgave af Millionærklubben deltog Otto Friedrichsen, aktiechef og partner i Formuepleje, som en af de medvirkende, hvor han fortalte om den nuværende situation på de globale aktiemarkeder og om Formueplejes syn på aktiemarkedet. Herunder hvad den nuværende udvikling betyder for Formueplejes aktieportefølje. Otto Friedrichsen berører blandt den amerikanske centralbanks forventning om, vi skal helt frem til 2023, før rentestigninger igen kommer på tale.

Gik du glip af programmet torsdag morgen, kan du høre programmet som podcast her: https://www.euroinvestor.dk/nyheder/podcast.

Otto Friedrichsens medvirken begynder cirka 20 minutter inde i indslaget.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>