Henrik Franck udnævnes som investeringsdirektør i Formuepleje

Henrik Franck vil fremover dele titlen som investeringsdirektør med Leif Hasager, og vil i fremtiden også have ansvaret for Formueplejes institutionelle område. "Denne udnævnelse er et udtryk for anerkendelse af den store indsats, Henrik gennem tiden har leveret, og jeg er sikker på, at det kun vil komme Formueplejes kunder til gode,” siger Niels B. Thuesen, adm. direktør i Formuepleje.

Formuepleje er i en rivende udvikling. Kundetilgangen har aldrig været større, og forventningen om også i fremtiden at levere nogle af branchens bedste afkast stiller store krav til hele Formuepleje – særligt investeringsdelen. Derfor er Henrik Franck fra den 1. januar 2020 udnævnt til investeringsdirektør på lige fod med Leif Hasager, som altså nu deler titlen med Henrik Franck.

”Henrik kom til Formuepleje i 2013 som direktør og investeringsstrateg. Siden da har han spillet en afgørende rolle og leveret en stor indsats på investeringsområdet og ikke mindst i investeringskomiteen, som Henrik i forvejen er talsperson for i kommunikationen med både kunder og journalister. Denne udnævnelse er et udtryk for anerkendelse af den store indsats, han gennem tiden har leveret, og jeg er sikker på, at det kun vil komme Formueplejes kunder til gode,” siger Niels B. Thuesen, der er administrerende direktør i Formuepleje og selv indgår i Formueplejes investeringskomite sammen med de to investeringsdirektører og direktør Søren Astrup.

Som hidtil vil Formueplejes kunder fortsat kunne se frem til at opleve Henrik Franck på scenen til kvartalsarrangementer, Formueplejedagene og andre faglige arrangementer.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>