Formuepleje introducerer virtuelle intromøder  

”Plejer” er ikke inviteret med til Intromøde hos Formuepleje i de kommende måneder. På grund af coronasituationen bliver intromøderne som noget nyt afholdt virtuelt. Første virtuelle intromøde bliver afholdt onsdag den 15. april.

Indtil marts 2020 har et intromøde i Formuepleje været ensbetydende med et møde, hvor 10-50 personer mødte frem til et let traktement kombineret med 1 – 1½ times gennemgang af mulighederne med Formuepleje og spørgsmål fra deltagerne til den eller de formuerådgivere, der var dagens vært.

Men det har den globale coronapandemi i den grad ændret på og fysiske møder og for store forsamlinger er p.t. ikke muligt. Derfor må Formuepleje tænke kreativt, idet intromøderne er en af vores foretrukne måder at møde nye kunder på og introducere Formueplejes investeringsløsninger.

”Den 15. april afholder vi derfor for første gang et virtuelt Intromøde og frem til 1. juni vil dette foreløbigt være formen. Indholdet vil fortsat være det samme, og mulighederne for at have dialog og spørgsmål af generel karakter for deltagerne vil fortsat være de samme. Vi anvender løsningen ”Microsoft Teams” der har den fordel, at alle kan anvende det, også selvom man ikke allerede har oprettet en profil eller lignende,” forklarer Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje. 

Tilmelding er nødvendigt

Efter at du har tilmeldt dig - tilmelding via følgende link - modtager du en indkaldelse til mødet fra Formuepleje. Når dagen og tidspunktet oprinder, går du ind og trykker på linket i kalenderinvitationen ”Deltag i Microsoft Teams-møde”. Herefter kommer du ind, hvor du kan se og høre både værten fra Formuepleje samt de øvrige deltagere.

”Når mødet så går i gang, sætter værten alle mikrofoner ud af kraft. Dette for at sikre, at børn, hunde og anden baggrundsstøj ikke forstyrrer under oplægget. Undervejs stopper værten og spørger, om der er spørgsmål, og der kan man melde sig ind ved at aktivere sin mikrofon,” oplyser Helle Snedker.

Når arrangementet er afsluttet, vil du i én af de efterfølgende dage blive kontaktet af en rådgiver fra Formuepleje, som følger op på mødet og som giver dig mulighed for at få svar på de spørgsmål, som du måske sidder tilbage med og som kan være af mere individuel karakter. Det er også ved denne lejlighed, du kan aftale et nyt møde og måske bede om et oplæg på netop den situation, du har brug for sparring om.

Præsentationen, der gennemgås, vil kunne ses på skærmen, og den fremsendes også inden mødet som pdf, så du selv kan have den foran dig – enten i print eller på din skærm.

Vi glæder os til at møde jer i den virtuelle verden og håber, at I vil dele jeres oplevelser med os, så vi kan forbedre os fra gang til gang.

Første virtuelle intromøde er som nævnt den 15. april og næste møde er tirsdag den 21. april. Tilmelding foregår via linket herunder.

https://formuepleje.dk/kontakt/kom-til-intromoede/

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>