Formuepleje er klar til at hjælpe med rådgivning

Coronavirus har gennem de seneste uger skabt stor usikkerhed og dermed også store kursfald. Har du spørgsmål til, hvordan du som kunde skal forholde dig til udviklingen, er du altid velkommen til at kontakte en rådgiver i Formuepleje.

I Formuepleje er vi alle mand på broen og klar til at styre porteføljerne igennem en svær tid som denne, hvor vores positioner hele tiden justeres. Nu er aktiemarkedet faldet med mere end 20 procent på kort tid. Det gør ondt også på vores medinvestorer, men man kan være sikker på, at vi gør alt, hvad vi kan for at afværge de værste fald og passe på kundernes formuer. Vi ved, at vores investeringsløsninger på kort sigt kan opleve lidt større udsving, som vi ser lige nu, men når vi måler over to år eller længere, leverer vi et tydeligt merafkast efter alle omkostninger – også i nedgangstider som nu. Og vore investeringsløsninger holder sig selvfølgelig indenfor de aftalte risikorammer – derfor kan vi stå på mål for denne målsætning.

Formueplejes klare anbefaling til kunderne er, at man altid skal holde sig til den langsigtede investeringsplan, der er lagt. Et voldsomt faldende marked er ikke en god anledning til at sælge ud, hvis man er langsigtet investor.

Er du som kunde i tvivl om, hvad der er rigtigt for dig, sidder Formueplejes rådgiverteam parat til at hjælpe med at besvare dine spørgsmål. Kontakt en rådgiver på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>