Første udgave af Magasinet Formue 2020 ude nu

Første udgave af Magasinet FORMUE 2020 er på gaden nu. Her kan du læse om både solide merafkast, valgåret i USA, vigtigheden af risikospredning og ikke mindst investorportrættet af Pernille Ovesen og hendes pensionskamp samt karriereskifte.

I årets første udgave af Magasinet FORMUE er der ud over det bærende portræt af Pernille Ovesen, hvor du kan blive meget klogere på hendes håndtering af pensionskampen, karriereskift og hendes valg af Formuepleje som investeringspartner også et indblik i valgåret i USA.

Her forklarer chefstrateg Morten Obel Skriver og direktør Henrik Franck, at det amerikanske præsidentvalg er begivenheden over dem alle i 2020, og det giver god grund til at tro, at USA holder hånden under en positiv udvikling i verdensøkonomien. Sandsynligheden for, at der bliver mere ro i handelskrigen op til valget, er stor, og derfor vurderer Formuepleje, at der er endnu et godt investeringsår i vente.

2019 rimede på gode afkast

I magasinet ser vi også tilbage på året, der er gået, og hvordan Formuepleje leverer varen. 2019 blev både et år med negative renter, men ligeledes et investeringsår ud over det sædvanlige med særligt gode afkast.

Direktør Søren Astrup fortæller, at man som investor i Formuepleje har fået et solidt merafkast, hvis man har været med i 2019. Det gælder især Formueplejes balancerede fonde som Safe og Penta, der ligger klart foran konkurrenterne og sammenlignelige indeks.

Aktiechef Otto Friedrichsen fortæller ligeledes om tre forhold, som har drevet aktieafkastet i 2019. Det er forhold som tidligere har været en modvind for aktier, men som nu er vendt til medvind. Han giver herudover et bud på, hvad man kan forvente sig af 2020, og hvordan Formueplejes perspektiv på aktier er i det nye år.

Ejendomsområdet 2020

Magasinet giver også en status på Formuepleje Ejendomme, hvor vi har opbygget en ejendomsportefølje, der nærmer sig 1,5 milliarder kroner. Direktør Søren Astrup, ejendomsdirektør Bettina Movang og kundedirektør Helle Snedker fortæller nærmere om, hvordan Formuepleje vil udvide ejendomsområdet i 2020. På nuværende tidspunkt har Formuepleje Ejendomme tre ejendomsfonde, og det fjerde er på tegnebrættet til 2020.

Kundedirektørens Klumme

I Kundedirektørens Klumme får du indblik i, hvorfor risikospredning er vigtig, når man investerer sine penge. Mange potentielle kunder tøver en kende, når de skal beslutte, hvor stor en andel de vil investere i Formuepleje. Helle Snedker forklarer, at man sagtens kan placere hele formuen hos Formuepleje, da en investering hos Formuepleje er lig med risikospredning i sig selv.

Sidst, men ikke mindst, byder Magasinet FORMUE på en introduktion til Formueplejes koncept samt investeringsløsninger til de læsere, som endnu ikke er kunder hos Formuepleje.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her. 

God læselyst!

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>