Emission og indløsning tilbage på før-COVID-19-niveau

Vi har i den seneste periode set en forbedring i likviditeten. Formuepleje har derfor valgt at sænke det midlertidigt forhøjede indløsningsfradrag. Det betyder, at det midlertidigt forhøjede indløsningsfradrag ændres tilbage til det oprindelige i henhold til investoroplysningerne.

Som følge af generel øget volatilitet på de finansielle markeder grundet COVID-19 har der været en midlertidig forhøjelse af det maksimale emissionstillæg og maksimale indløsningsfradrag i en række afdelinger. Den seneste periode er markedet faldet lidt mere til ro, hvorfor vi igen sænker de forhøjede indløsningsfradrag for udvalgte afdelinger. Alle afdelinger handler nu med samme emissionstillæg og indløsningsfradrag som før COVID-19

Det er vigtigt at understrege, at de ændrede emissionstillæg og indløsningsfradrag ikke er gået til Formuepleje, men derimod kun har skullet dække de øgede handelsomkostninger i fondene.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>