Derfor skal du komme til dit statusmøde i Formuepleje

Når du har mere end 3 millioner kroner investeret hos Formuepleje og dermed er Premium-kunde, har du også mulighed for at komme til et årligt statusmøde, hvor vi samler op siden sidst. Det er altid godt at få gjort – god sparring kan man aldrig få for meget af.

2019 var et af de rigtigt gode investeringsår med særdeles gode afkast i Formueplejes investeringsløsninger. Derefter fulgte coronapandemien, og afkastene blev hårdt ramt i februar og marts for at blive delvist genvundet i april. Uanset hvad kan det måske være en nærliggende tanke, at du som kunde med mere end 3 millioner kroner investeret hos os ikke behøver at tage det årlige statusmøde. Men måske er det ikke helt den rette indstilling?

Det er altid en god ide at få den sparring, som vi i Formuepleje sætter en ære i at levere. Dels er du berettiget til det, og endnu vigtigere er det altid en god ide med en second opinion på, om de beslutninger, du oprindeligt traf, stadig er de rigtige.

Måske har vi ikke set hinanden i flere år, og der kan være sket meget siden sidste møde. Både hos dig som kunde, hos os i Formuepleje eller lovgivningsmæssigt fra Christiansborg. For at vi kan yde den bedst mulige rådgivning, er statusmødet derfor en rigtig god anledning til at blive opdateret.

Verden forandrer sig

Vi gør selvfølgelig vores for ikke at falde ud i glemslen og tager selv kontakt, når lejligheden byder sig. Alle i rådgiverteamet får en huskeseddel, der popper op, når tiden er ved at være inde til næste statusmøde.

Det kan godt være, at alt er, som det skal være, og at vi intet skal lave om, og så fortsætter vi naturligvis efter den oprindelige plan. Som oftest vil du dog opleve, at verden har forandret sig, så der er et eller andet nyt, du skal være opmærksom på.

Måske er det noget skattemæssigt, der ikke er, som det var, da vi mødtes sidst. Måske er du kommet nogle skridt tættere på pensionsalderen og skal have en lavere risikoprofil, eller måske har du opdaget, at du faktisk godt tør øge din risiko, uden at det går ud over din nattesøvn.

Det kan også være, at det er mere personlige emner, vi skal diskutere. Skilsmisse eller dødsfald i nærmeste familie eksempelvis. Det er tunge og svære emner, men ikke desto mindre noget, vi bestræber os på også at kunne tale om, fordi det potentielt har stor betydning for din privatøkonomi. Der er det vores opgave som rådgivere at være professionelle uden at miste medfølelsen og også tale om de ting, der gør ondt.

Ikke sjældent kommer vi omkring både børn, børnebørn og svigerbørn – og spørgsmålet om, hvorvidt en del af din opsparing allerede nu skal komme dem til gode, fremfor den dag du ikke er her mere.

Vi drøfter også arv, testamente, fremtidsfuldmagter og begunstigelser i dine pensionsordninger. Med disse emner på bordet kan vi nå ud over, hvad Formuepleje kan tilbyde at rådgive om – og i givet fald tager vi gerne en ekstern rådgiver med til bordet, så vi er sikre på, at du får de bedste muligheder præsenteret.

Inden for de seneste år er pensioner i pensionsselskaber også blevet relevante at inddrage i rådgivningen, da der nu også er mulighed for at investere disse i Formueplejes løsninger. Også her inviterer vi gerne eksterne kræfter med, hvis rådgivningen rækker ud over, hvad vi kan tilbyde.

På den mere lystige side kan nævnes, at vi gerne vil holde os opdateret med, hvilke arrangementer du kan være interesseret i at deltage i – uanset om du spiller golf, går på jagt eller bare kan lide at deltage i sociale events med ligesindede.

Lad os ses en gang om året

Teknologisk sker der jo også stor udvikling, også i Formuepleje, hvor vi nu har en app til vores Premiumkunder. Har man overset det, er statusmødet en god lejlighed til at få frisket de seneste nyheder op fra Formuepleje på den måde og få en guidet rundtur på vores hjemmeside, så du kan blive ferm til at udnytte alle de muligheder, vi giver for, at du kan blive klogere på investeringer, følge med i afkastudviklingen og meget mere.

Derudover er vi på et statusmøde naturligvis leveringsdygtige i, at du får de helt aktuelle markedsopdateringer og investeringskomiteens syn på den forventede udvikling på de finansielle markeder, og hvilken betydning det amerikanske præsidentvalg, Brexit, coronavirus og alle de andre vigtige begivenheder ude i den store verden har for dig og dine investeringer.

Kort sagt er der ingen grund til, at vi ikke skal ses en gang om året. Det giver dig som kunde den bedst mulige rådgivning, og det giver os de bedste forudsætninger for at levere den bedst mulige rådgivning, ud fra netop dine konkrete forhold og behov.

Det er fundamentet for en god og langvarig relation. Vi vil nemlig gerne være din sparringspartner for livet. Udgangspunktet er, at du mødes med din faste rådgiver, men er der brug for andre kompetencer eller en anden profil, er du altid velkommen til tage fat i mig herom. I Formuepleje har vi indset, at kunderne er vidt forskellige, hvorfor rådgiverteamet også er sammensat af tilsvarende forskellige profiler. Og det er dig som kunde, der suverænt bestemmer, hvem du ønsker at vise den tillid at drøfte optimering af din formue med.

Artiklen er bragt i Magasinet FORMUE 03//2020.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>