Årets sidste udgave af Magasinet Formue er på gaden

Den tredje og årets sidste udgave af Magasinet FORMUE er landet fra trykkeriet og nu på vej til at blive omdelt til kunderne. Covid-19 er fortsat omdrejningspunkt for mange af magasinets artikler, ligesom vi også kigger nærmere på tech-aktiernes store betydning for aktierne i 2020. Derudover kan du læse investorportrættet af familien Elsner fra Fuglebjerg Kistefabrik.

Der er en bred vifte af relevante artikler med forskelligt indhold på vej til dig, når den nye udgave af Magasinet FORMUE inden længe lander i din postkasse.

Blandt andet kan du læse investeringsdirektør Henrik Franck og chefstrateg Morten Obel Skriver tage temperaturen på verdenssituationen og -økonomien lige nu i ly af både Covid-19 og det forestående amerikanske præsidentvalg.

På aktiefronten er det ikke mindst de amerikanske teknologiaktier, der har stjålet fokus gennem hele 2020. Langt det meste af året med kraftige kursstigninger, men i september har udsvingene bevæget sig i den modsatte retning.

I artiklen kan du også læse om de forskellige scenarier afhængig af udfaldet af det amerikanske præsidentvalg. Om vi får four more years med præsident Trump eller four new years med Joe Biden i Det Hvide Hus er nemlig ikke helt uden betydning for de finansielle markeder.

Udover et kig på den verdensøkonomiske tilstand kan du også glæde dig til at læse investorportrættet af familien Elsner, hvor Hanne Elsner og hendes to døtre Fie og Caroline fortæller om, hvordan de griber generationsskiftet af Fuglebjerg Kistefabrik an.

Det er en spændende historie, der rækker tilbage til 2003, hvor Hanne Elsner fra den ene dag til den anden pludselig stod med ansvaret for familievirksomheden. Den situation skal døtrene ikke ud i, så nu er der gang i et langvarigt generationsskifte, og familien er ikke bange for at dele ud af deres overvejelser, så glæd dig til et interessant indblik i familien Elsner og Fuglebjerg Kistefabrik.

Formueplejes ambitioner

Du kan også høre direktør Søren Astrup fortælle om, hvordan Formueplejes afkastambitioner er intakte, og hvordan Formuepleje forfølger den lagte aktiestrategi med fokus på kvalitetsselskaber trods et uroligt investeringsår præget af Covid-19.

Dernæst kan du også læse et interview med den nye direktør for Formuepleje Ejendomme. Kristian Voldsgaard hedder han, og ham kommer du til at høre mere til i Formuepleje-regi, når han i den kommende tid skal forløse potentialet i Formuepleje Ejendomme. I dette interview kan du blive kloge på hans indledende tanker og første opgaver, som især handler om at få de eksisterende ejendomsfonde fuldt investeret.

Gæld versus opsparing

På rådgivningsfronten tager senior formuerådgiver Hans Fink dig på en rundtur mellem gæld i danskernes husholdninger og de obligatoriske pensionsopsparinger. I Danmark har vi både en høj privat gæld og nogle tilsvarende høje opsparinger. Det er vigtig viden og har stor betydning for dig som Formuepleje-kunde, når du skal træffe de rigtige beslutninger. Heldigvis er netop rådgivning på dette felt noget af det, som vi i Formuepleje er specialister i, så skulle denne artikel give anledning til spørgsmål, er du naturligvis velkommen til at kontakte din rådgiver.

Intet magasin uden kundedirektør Helle Snedker. Denne gang kan du i Kundedirektørens Klumme læse om alle de ting, vi i Formuepleje lærte under coronanedlukningen i foråret – og også om de ting, vi holder fast i Covid-19 eller ej.

Hvis du ikke i forvejen er kunde hos Formuepleje, kan du i artiklen Sådan foregår et intromøde blive klogere på, hvordan et intromøde hos os foregår. Det kræver cirka en time af din tid, men til gengæld går du klogere derfra og måske som en mulig investor i Formueplejes investeringsløsninger.

Slutteligt er det også værd at nævne aktieportrættet, der denne gang omhandler et selskab, som de fleste formentlig kender på den ene eller anden måde, men alligevel aldrig har hørt om: International Flavors & Fragrances, en amerikansk virksomhed der leverer smage og dufte til en perlerække af internationalt kendte brands.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her

God læselyst!

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>