Stor interesse for Formueplejes tredje ejendomsfond

Der er rift om at komme med i Formueplejes tredje ejendomsfond, som åbnede for tegning i mandags. Det betyder, at der er en chance for, at fonden kan lukkes for tegning før tid. ”Sker det, laver vi en venteliste til en eventuel fond 4,” oplyser Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

Interessen for at investere i Formueplejes tredje ejendomsfond har været overvældende, siden fonden åbnede for tegning mandag den 18. marts. Hvis blanketterne fortsætter med at strømme ind i samme hastighed, kan det betyde, at tegningsperioden, der er sat til at udløbe den 12. april, lukker før tid.

”Vores ambition er at skabe et attraktivt tilbud, der kan hjælpe med at sprede risikoen i folks investeringer. Derfor er det glædeligt, at det tiltrækker stor interesse, når vi lancerer en ny ejendomsfond, efter at vi også er lykkedes fint med de to første fonde. Det lader til, at den langsigtede investering med et forventeligt afkast på 7,3 procent og det stærke interessefællesskab med den, der skal sørge for at få tingene til at ske, har stor appel,” siger Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje.

Formuepleje klar til venteliste til ejendomsfond 4

Man skal dog ikke fortvivle, hvis man ikke når at komme med i tegningen til Formueplejes nyeste ejendomsfond.

”Selv om ejendomsfonden muligvis lukker allerede, før tegningsperioden udløber, skal man ikke tøve med at kontakte os, hvis man har interesse i at investere i ejendomme. Ligesom vi har gjort, siden vi lukkede ejendomsfond II sidste sommer, laver vi en venteliste, så snart den nye fond er lukket, så vi har et overblik over interessen til en fjerde fond. Vi er klar til at gå i action med en fjerde fond under forudsætning af, at de rigtige ejendomme er i markedet til den rigtige pris og de rigtige finansieringsvilkår. De kriterier er til gengæld ikke til diskussion. Dem går vi ikke på kompromis med,” forklarer Helle Snedker.

Konceptet i alle Formueplejes tre ejendomsfonde handler om at investere i boligudlejningsejendomme i København, Aarhus, Odense og Aalborg, op til 80 procent af finansieringen er i fastforrentede lån, og investering i fonden kan foretages med frie midler, pensionsmidler eller selskabsmidler. Og så kræver det en minimumsinvestering på 750.000 kroner.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>