Stor artikel i Jyllands-Posten om Formueplejes investeringskomite

I oktober deltog en journalist fra Jyllands-Posten i de ellers lukkede og strengt fortrolige møder, der danner fundamentet for alle Formueplejes investeringsbeslutninger. Det kom der en større artikel i Jyllands-Posten ud af, som du kan læse her.

Normalt er møderne mellem Formueplejes investeringskomite og kapitalforvaltningen lukket land. Emnerne, der diskuteres, er strengt fortrolige, og det er på baggrund af netop disse diskussioner, at investeringskomiteen træffer beslutninger om eksponeringen i Formueplejes investeringsløsninger.

Men i slutningen af oktober fik Kristoffer Brahm, som er journalist på Jyllands-Posten og erhvervsmediet Finans, helt ekstraordinært lov til at deltage i det såkaldte investeringsforum og efterfølgende også til at overhøre investeringskomiteens diskussioner om, hvordan den aktuelle situation på markederne og i de enkelte aktivklasser skulle få indflydelse på Formueplejes porteføljer.

Resultatet kunne Jyllands-Postens læsere se i en tosidet artikel i Jyllands-Posten lørdag den 2. november. Gik du glip af omtalen, eller har du lyst til at læse artiklen igen, finder du den lige her.

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>