Sidste chance for at komme med i Formueplejes tredje ejendomsfond

Tegningsperioden for Formueplejes tredje ejendomsfond går ind i sin sidste uge, inden der bliver lukket for tegning senest på fredag den 12. april. ”Interessen har været stor, men der er plads til at få de sidste med i den kommende uge,” siger Helle Snedker, kundedirektør i Formuepleje.

Slutspurten er gået ind, hvis man vil skal med i Formueplejes tredje ejendomsfond. Tegningsperioden lukker med udgangen af den kommende uge (fredag 12. april) og muligvis før.

En ejendomsinvestering er en oplagt mulighed for at sprede sin risiko og supplere investeringerne i aktier og obligationer, forklarer Helle Snedker:

”Man får del i et langsigtet og sikkert afkast og bliver medejer af fuldt udlejede ejendomme i de største danske byer. Det er boligudlejningsejendomme opført efter 1991, så huslejen løbende kan pristalsreguleres, og det hele finansieres med fastforrentede realkreditlån.”

En investering i Formuepleje Ejendomme III kræver en minimumsinvestering på 750.000 kroner og kan ske enten via pension, frie midler eller selskab, oplyser Helle Snedker.

”Det årlige forventede afkast er konservativt opgjort til 7,3 procent i gennemsnit hvert år, opgjort efter alle omkostninger. Vær derudover opmærksom på, at du som investor får anvisningsret til ledige lejemål, som måske især kan være relevant, hvis du har unge mennesker i familien, der har blikket vendt mod hovedstaden. Måtte du være interesseret, kan du kontakte din rådgiver – eller bede om at blive ringet op. Uanset hvad, så står vi klar til at tage imod og hjælpe,” tilføjer hun.

”Er du interesseret i ejendomsinvesteringer, hører vi under alle omstændigheder gerne fra dig, så vi kan sikre, at du bliver holdt orienteret, når der er nyt inden for denne aktivklasse,” slutter Helle Snedker.

Vil du læse nærmere om Formuepleje Ejendomme 3, finder du materialet her.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>