Nyt nummer af Magasinet FORMUE ude nu - 032019

Tredje udgave af Magasinet FORMUE i 2019 er på gaden nu. Her kan du læse om det længstvarende opsving nogensinde i USA, og hvordan det er kommet i hus.

Ved første øjekast har væksten siden finanskrisen ikke været voldsomt imponerende, men dykker man ned i tallene, som vores chefstrateg Morten Obel Skriver har gjort, vil man opdage, at de seneste 10 års opsving faktisk ligger akkurat over den potentielle vækst.

Derudover ser vi på, hvordan Formuepleje leverer varen, og hvordan Formuepleje adskiller sig i forhold til andre kapitalforvaltere. Afkastene er i top både absolut og relativt. Ikke mindst fordi vi er en aktiv kapitalforvalter, der har som ambition at være mere formuebevarende, når markederne kryber nedad. Det er i det nedadgående scenarie, at den aktive kapitalforvalter for alvor skal vise sit værd med den optimale risikostyring, som adm. direktør Niels B. Thuesen formulerer det.

Søren Astrup fortæller i artiklen Aktiv kapitalforvaltning er et aktivt og fornuftigt valg i samme boldgade også om, hvordan man som aktiv forvalter adskiller sig fra at være passiv investor.

Ejendomme som etableret forretningsområde i Formuepleje

I det nye magasin får du også en overordnet status på Formuepleje Ejendomme, hvor vi nu har lanceret tre ejendomsfonde og opbygget en ejendomsportefølje på cirka 1,5 milliarder kroner. Direktør Søren Astrup, ejendomsdirektør Bettina Movang og kundedirektør Helle Snedker gør status over vores entre på ejendomsmarkedet.

Helle Snedker fortæller ligeledes om sammensætningen af vores dygtige rådgiverteam, der langt fra er sammensat tilfældigt, men på en måde, så der er en rådgiver, der passer til alle kundetyper. Vi ved, hvordan kunder har forskellige behov, og den efterspørgsel skal vi være i stand til at imødekomme. Kun på nogle afgørende punkter er vores rådgivere ens: De skal leve op til de nødvendige certificeringskrav, og de skal være i besiddelse af de rette kompetencer og erfaring.

En af vores dygtige rådgivere, Lasse Langelund, giver også en prøve på sine kompetencer i en større artikel om, hvordan man griber generationsskiftet rigtigt an. Generationsskifte er ofte en af de sværeste ting at få foretaget på den optimale måde. Lasse Langelund giver nogle bud på, hvordan man lykkes med det. Er det ikke nok, står Formuepleje som altid parat til at hjælpe med at finde de gode svar på netop din udfordring.

På rådgivningsfronten kan du også læse om, hvor vigtigt det er, at begge parter i et ægteskab har en konto i eget navn. På den måde sikrer man sig ved ægtefællens bortgang, at man ikke pludselig er afskåret adgangen til sine penge.

Kundedirektørens klumme: Risiko er ikke enten-eller

I Kundedirektørens Klumme tager Helle Snedker denne gang fat om den misforståelse, at man enten investerer med lav, middel eller høj risiko og så fravælger de andre muligheder. I virkelighedens verden er det dog så heldigt, at det er et spørgsmål om både-og og kan lade sine penge bo der, hvor det giver bedst mening. Som altid handler det om, hvornår man skal bruge sine penge – det vil sige, at jo længere investeringshorisont, jo højere risiko kan man vælge.

Verdens bedste investering?

I hvert magasin har vi også et aktieportræt af en aktie, som Formuepleje har i sin portefølje. Denne gang kan du læse om sydafrikanske Naspers, der tilbage i 2001 købte 46,5 procent af den kinesiske teknologivirksomhed Tencent – den investering var i marts 2019 svimlende 175 milliarder dollar værd. Der kan man tale om en investering, der har givet pote.

God læselyst!

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>