Midlertidig suspension af handel ophævet - problemet er løst

Et IT-nedbrud hos en af Formueplejes leverandører har i dag den 3. december 2019 gjort, at der i en periode ikke kunne stilles priser i Formueplejeforeningerne. Problemet er nu løst.

Formuepleje har i dag den 3. december 2019 været ramt af et IT-nedbrud hos en leverandør, som desværre gjorde, at der i en periode ikke kunne stilles priser. Det betyder, at al handel med Formueplejeforeningerne midlertidigt blev suspenderet.

Der er nu fundet en løsning på problemet, og der kan igen handles med beviserne som normalt. Vi beklager de udfordringer, situationen måtte have givet for vores kunder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Formuepleje på 87 46 49 00 eller info@formuepleje.dk.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>