Fornem hæder til Formueplejes nære samarbejdspartner

Formueplejes tætte samarbejdspartner Impax Asset Management har modtaget en fornem pris på World Economic Forum i schweiziske Davos for sit arbejde med bæredygtige investeringer. Formuepleje arbejder tæt sammen med den britiske kapitalforvalter på det institutionelle område, ligesom Impax udvælger enkeltaktierne i Formuepleje Better World.

Store dele af magteliten er i disse dage samlet i Schweiz på det traditionsrige World Economic Forum. Her er der ikke kun blevet tid til at diskutere storpolitik, men også til at dele en fornem hæder ud til Formueplejes nære samarbejdspartner Impax Asset Managament for sit arbejde inden for bæredygtige investeringer.

Den britiske kapitalforvalter, der har specialiseret sig i bæredygtige investeringer, har således modtaget ”GIB Award for Circular Economy Investor”, der uddeles ved The Circulars Awards i forbindelse med det årlige økonomiske topmøde i Davos. Vinderen udpeges af et panel med repræsentanter fra World Economic Forum, Forum of Young Global Leaders Initiative og rådgivningsvirksomheden Accenture Strategy.

Impax udvælger aktierne i Formuepleje Better World

I Danmark arbejder Impax tæt sammen med Formuepleje og udvælger aktierne i den globale aktieafdeling Better World og ligeledes på det institutionelle område, hvor Formuepleje repræsenterer Impax i Danmark.

”Vi arbejder tæt sammen med Impax på det institutionelle område, og senest har vi også valgt Impax til at udvælge aktierne i vores nyeste fond Better World, der er en mulighed for at investere i bæredygtige løsninger. Det valgte vi Impax til, fordi vi mener, at de er dygtige og særdeles strukturerede på området. At de nu bliver hædret med en pris på World Economic Forum er en bekræftelse af, at Impax er blandt de allerbedste i verden,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje og tilføjer:

”Prisen er tildelt for Impax’ professionelle og vedholdende arbejde med at investere bæredygtigt, og tildelingen understreger, at Impax er en af verdens førende kapitalforvaltere inden for bæredygtighed. Vi er naturligvis stolte af at have sådan en samarbejdspartner, og det ligger helt i tråd med, at vi går efter de bedste på deres respektive felter, når vi vælger eksterne samarbejdspartnere,” forklarer Søren Astrup.

På verdensplan har Impax identificeret 1600 børsnoterede virksomheder, som gør en forskel inden for ressourceeffektivitet og sikrer en mere bæredygtig verden. Impax blev grundlagt i 1998 og har i dag knap 12 milliarder pund under forvaltning. Ideen er, at man som ”bæredygtig” investor ikke skal gå på kompromis og forvente et lavere afkast. Tværtimod er målet at gøre en forskel, hvor man driver verden mod mere bæredygtighed og samtidig opnår et yderst konkurrencedygtigt afkast.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>