Formueplejes tredje ejendomsfond er nu fuldtegnet med over 70 millioner kroner

Den tredje ejendomsfond i Formuepleje-regi er nu en realitet, efter at de sidste tegninger er kommet i hus. I alt blev der rejst 72,5 millioner kroner fordelt på 61 investorer i ejendomsfond III. De penge skal nu ud at arbejde. ”Vi har allerede kig på nogle velegnede ejendomme, der kan udgøre fundamentet i vores tredje ejendomsfond,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Formuepleje Ejendomme III er nu en realitet, efter at tegningsperioden udløb i fredags. I alt blev der rejst 72,5 millioner kroner i ejendomsfonden fordelt på 61 investorer.

”Vi er meget tilfredse med, at vi endnu engang er lykkedes med at rejse penge i den størrelsesorden til en ejendomsfond. Nu går vi på jagt efter ejendomme til den nye ejendomsfond. Vi har allerede nogle ejendomme i kikkerten, der passer godt til det beløb, vi har rejst,” fortæller Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Ejendomsinvesteringer supplerer Formueplejes traditionelle forretning

Han glæder sig over, at Formuepleje igen er kommet i mål med en ny fond inden for ejendomme. Det er endnu et skridt henimod at opbygge et nyt investeringsområde for Formueplejes vedkommende.

”På de tre første ejendomsfonde har vi nu rejst over 370 millioner kroner, siden vi i slutningen af 2017 supplerede vores traditionelle forretning med ejendomsinvesteringer. Det tillader vi os at være meget tilfredse med. Det er en stor tillidserklæring til os fra investorernes side, og vi lægger os i selen for at sætte nye standarder inden for ejendomsinvesteringer ved at tilbyde investeringer med et langsigtet og sikkert afkast, hvor vi viser afkastet, som det er og uden diverse mellemregninger - helt i tråd med Formueplejes sædvanlige værdisæt,” siger Søren Astrup, der nævner, at Formueplejes ejendomsinvesteringer finansieres med fastforrentede realkreditlån og dermed medvirker til at reducere risikoen.

Tilfreds kundedirektør: Flot resultat

Kundedirektør Helle Snedker er ligeledes ovenud tilfreds med, at den tredje ejendomsfond nu er på plads.

”Det er et meget flot resultat, der er skabt uden anden markedsføring end den, der har været blandt bestående emner og kunder, som vi har været i dialog med, siden vi lukkede vores anden ejendomsfond,” siger Helle Snedker, der er glad for antallet af investorer i den tredje ejendomsfond:

”Det er dejligt, at der er 61 investorer i ejendomsfonden. Skulle en af dem undervejs få behov for at komme ud og afhænde investeringen, kan det lade sig gøre uden de store problemer.”

Helle Snedker opfordrer investorerne i fond 3 til at dukke op til orienteringsmøde omkring Formueplejes ejendomsinvesteringer den 24. april i Aarhus og dagen efter i Hellerup. I forbindelse med arrangementet i Aarhus afholdes også generalforsamlinger i Formuepleje Ejendomme I og II. Bestyrelsen i fondene har besluttet, at alle er velkomne til at se, hvordan det foregår.

”Man får blandt andet muligheden for at hilse på vores ejendomsinvesteringschef Bettina Movang, og i Aarhus kan de også møde Erik Andresen og i Hellerup Henrik Jensen, der begge sidder med i vores advisory board,” siger Helle Snedker, der opfordrer alle potentielle ejendomsinvestorer til at kontakte Formuepleje, også selv om man ikke fik investeret i den tredje ejendomsfond:

”Hvis man ikke er nået at komme med, skal man ikke tøve med at kontakte med os. Vi noterer meget gerne ned, hvis man har interesse i fremtidige ejendomsinvesteringer, så vi kan henvende os, når vi er klar med nyt inden for ejendomsområdet. Og som altid sidder vores sekretariat klar til at tage imod henvendelser, hvis der er nogen praktiske spørgsmål om ejendomsinvesteringerne.”

Ejendomsinvestering er lig med risikospredning

Selve ideen med at investere i ejendomme er, at det rummer en god mulighed for at sprede sin risiko og supplere sine investeringer i aktier og obligationer.

Konceptet i Formueplejes ejendomsinvesteringer handler om at investere i boligudlejningsejendomme opført efter 1991, der giver mulighed for, at huslejen kan pristalsreguleres.

For at blive medejer kræver det en investering på minimum 750.000 kroner, og det kan enten ske via pensionen, frie midler eller i selskabsform. Det årlige forventede afkast i ejendomsfond er konservativt opgjort til 7,3 procent i gennemsnit hvert år, opgjort efter alle omkostninger. Derudover får man som investor anvisningsret til ledige lejemål, hvilket formentlig især er interessant, hvis der er unge mennesker i familien.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>