Formuepleje sænker prisen på maksimale emissionstillæg og indløsningsfradrag

De maksimale emissionstillæg og indløsningsfradrag for at komme ind og ud af Formueplejes investeringsløsninger bliver fremover lavere. Årsagen til, at det bliver muligt, er en kombination af de aktuelle markedsforhold og Formueplejes evne til at hjemtage billige lån.

Prisen for at komme ind og ud af Formueplejes investeringsløsninger bliver fremover lavere. De maksimale emissionstillæg og indløsningsfradrag er således blevet reduceret i Formueplejes foreninger.

Det gælder eksempelvis for Safe, at emissionstillægget og indløsningsfradraget er sænket fra 0,6 procent til 0,5 procent, mens de i Penta tilsvarende er sænket fra 1 procent til 0,7 procent.

Årsagen til de lavere priser er, at de skal afspejle de faktiske omkostninger, og de aktuelle markedsvilkår og Formueplejes evne til at forhandle billige lån og kurtagesatser  til gavn for investorerne gør til sammen, at det er muligt at reducere priserne for investorerne.

Formuepleje vil sikre skarpe priser

”Vi holder løbende øje med, at priserne er skarpe, når investorerne skal ind og ud af vores investeringsløsninger, så vi sikrer, at det afspejler de reelle omkostninger. Vi kan se, at med de aktuelle markedsvilkår og den lave kurtage, vi kan opnå i markedet, er der basis for at sænke omkostningerne., siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Kundedirektør Helle Snedker ser de nye priser som værdifulde for kunderne:

”Det glæder mig hver gang, vi kan gøre barriererne for at være en del af Formueplejes investeringsløsninger mindre. Det er value for money for kunderne, og det ligger i tråd med, at vi hele tiden forsøger at gøre det en tand bedre end i går,” siger kundedirektør og partner Helle Snedker.

Herunder kan du se alle prisændringer i de maksimale emissionstillæg og indløsningsfradrag: