Ønske om navneændring i Formuepleje Better World vedtaget

Investeringsforeningen Formuepleje har afholdt ekstraordinær generalforsamling mandag den 23. september 2019 klokken 09.00.

Med Formueplejes øgede fokus på ansvarlige investeringer har det været et ønske at samle de afdelinger i foreningen, som har et særligt bæredygtigt investeringsunivers, under brandet ”Better World”.

I afdelingen Better World er navnet ”Better World” derfor nu ændret til ”Better World Environmental Leaders”. Afdelingerne i foreningen under ”Better World”-brandet, vil fremover bestå af:

  • Better World Environmental Leaders
  • Better World Global Opportunities

På den ekstraordinære generalforsamling blev de øvrige af bestyrelsen fremsatte vedtægtsændringer også vedtaget. De vedrører EM Virksomhedsobligationer, Global High Yield og Obligationer, og det er nu blevet præciseret, hvilke obligationer afdelingerne kan investere i på investeringstidspunktet. Præciseringerne fremgår i sin fulde længde af generalforsamlingsmaterialet, som kan findes her. Investeringsrammerne og investeringsstrategien er ikke ændret i afdelingerne.  

De nye vedtægter træder i kraft, når Finanstilsynet har godkendt disse.

 

 

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>