Nyt nummer af Magasinet FORMUE ude nu

I årets sidste udgave af investormagasinet FORMUE kan du komme tæt på fodboldspilleren Erik Sviatchenko og læse om de overvejelser, han har gjort sig i forhold til at investere de penge, han indtil videre har tjent i sin aktive sportskarriere. Samtidig kan du blive klogere på det kommende midtvejsvalg i USA og få et kig på perspektiverne for europæisk økonomi.

”Jeg har givet afkald på meget og optimeret på alle de parametre, jeg kan”

Sådan lyder det fra Erik Sviatchenko, professionel fodboldspiller i FC Midtjylland, som med mere end 150 kampe i det midtjyske samt en håndfuld landskampe på CV’et ved, hvad det vil sige, at kæmpe for at yde sit bedste. I dette magasin fortæller han om bevæggrundene for at overlade sine investeringer til Formuepleje.

Midtvejsvalg i USA og udsigt til syretest for europæisk økonomi

Det amerikanske midtvejsvalg nærmer sig med hastige skridt og løber af stablen den 6. november 2018. Med Donald Trump som præsident og hans tiltagende handelskrigsretorik bør man som investor ikke være ligeglad med, hvad der sker i USA. I Europa kan vi også begynde at se frem mod 2019 som et skelsættende år, hvor økonomien skal bevise, at den kan stå på egne ben, når ECB til nytår stopper sit omfattende opkøbsprogram af obligationer. I denne udgave af magasinet giver vi vores bud på, hvad disse to store begivenheder kan få af betydning for markederne.

Opdaterede afkastmål for Formueplejes blandede fonde

Formueplejes femårige afkast- og risikomål er til for at give dig som investor et overblik over, hvad du kan forvente af din investering. Henover sommeren har vi opdateret forventningerne i vores varedeklaration. I denne udgave af magasinet forklarer vi hvorfor.

Læs hele magasinet her.

God læselyst!

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>