Kom med Formuepleje til InvestorDagen i Aalborg

Den 19. november løber InvestorDagen af stablen i Musikkens Hus i Aalborg, og som investor i Formuepleje har du igen i år gratis adgang til arrangementet.

InvestorDagen i København

Tirsdag den 19. november åbner Dansk Aktionærforening dørene til efterårets InvestorDagen i Aalborg. Traditionen tro deltager Formuepleje på messen, og du har mulighed for at komme forbi vores stand og få en snak med en af vores senior formuerådgivere om din portefølje og høre om Formueplejes stærke afkast i 2019.

På investormessen er det muligt at høre oplæg fra en lang række virksomheders topchefer og analytikere, som kan give dig viden om markedsudviklingen.

Tilmeld dig og læs mere om InvestorDagen i Aalborg
[Tilmelding lukket]

Gratis billet
Husk at skrive VIPFormuepleje2019 i rabatkodefeltet

Tid og sted
Tirsdag den 19. november 2019 klokken 10.00 - 18.00

Messen finder sted i Musikkens Hus, Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg.

 

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>