Formuepleje rejser 180 millioner i sin anden ejendomsfond

Formueplejes anden ejendomsfond er nu lukket for tegning med et beløb på 180 millioner kroner. Dermed har Formuepleje på godt et halvt år rejst over 300 millioner kroner til investeringer på ejendomsområdet. Den tredje fond bliver åbnet for tegning senere på året.

Tegningsperioden for Formueplejes anden ejendomsfond er udløbet, og fonden er nu lukket for kapitalindskud fra potentielle investorer. Den første fond blev lukket i november med et indskud på 125 millioner, og her midt i juni blev fond 2 så lukket med et samlet indskud på 180 millioner kroner fordelt på 59 investorer.

Dermed har Formuepleje rejst over 300 millioner kroner til investeringer i ejendomme, efter at man i efteråret 2017 besluttede at tilbyde ejendomsinvesteringer til kunderne på linje med investeringer i aktier, obligationer og virksomhedsobligationer.

”Det er en stor bedrift. At gå fra 0 til over 300 millioner i de to første fonde på lidt over et halvt år anser vi for at være et meget flot resultat. Det giver os stor tro på fremtiden, at vi er kommet så godt ind på ejendomsmarkedet, som er et helt nyt forretningsområde for os, men også et område som vi tror rigtig meget på fremover med en model, hvor vi satser på lav risiko, hvor finansieringen sker med fastforrentede realkreditlån, og fornuftige afkast,” siger Søren Astrup, direktør og partner i Formuepleje.

Nye standarder - samme værdier

Et af adelsmærkerne i Formuepleje Ejendomme er at videreføre de værdier, der gælder i Formueplejes oprindelige forretningsområder til også at gælde det nye forretningsområde. Og det er noget, der slår igennem hos kunderne:

”Vi kan mærke, at der er stor interesse for vores måde at gøre tingene på. Vores tilgang inden for ejendomme er de velkendte fra Formuepleje-regi med åbenhed og resultathonorar, så vi har interessesammenfald med vores kunder. På den måde sætter vores ejendomsprodukt nye standarder inden for branchen,” siger Helle Snedker, kundedirektør og partner i Formuepleje, og forklarer, at de fastforrentede realkreditlån til finansiering af ejendomskøbene tiltaler mange investorer i disse tider, fordi det er med til at reducere risikoen og gøre afkastforudsigelserne mere præcise.

Hun har også plads til overs til at rose hele organisationen i Formuepleje for at være kommet i mål med den anden ejendomsfond. De 180 millioner kroner kommer ikke flyvende af sig selv, men er et resultat af mange menneskers hårde arbejde.

”Det kan kun lade sig gøre at rejse 180 millioner kroner på baggrund af en stor præstation fra alle ansatte. Uanset om der bliver tegnet for 750.000 eller 20 millioner kræver det en hård indsats fra alle mand, og vi er enormt stolte over, at vores kunder for nu anden gang viser os den her store tillid, fordi vi jo ikke lokker med høje afkast, men lav risiko,” siger hun og ser nu frem til næste skridt.

Formuepleje på vej med ejendomsfond nummer tre

Succesen med de to første fonde giver nemlig mod på mere, og en tredje ejendomsfond er derfor allerede på trapperne.

”Vores tredje fond etablerer vi til efteråret, og vi både håber og tror på, at vi kan gentage den gode indsats fra de to første fonde og gøre det endnu bedre i den tredje. Formueplejes entre på ejendomsmarkedet er kun lige begyndt,” siger Søren Astrup.

Det vidner om, at Formuepleje fortsat tror på, at ejendomsmarkedet vil udvikle sig positivt.

”Der er stadig gode investeringer at finde derude, selv om der er længere mellem de bedste tilbud. Men vi mener, at vi er stand til at vurdere, hvad der er godt og skidt, og vi vil ikke bare købe i blinde på et marked, hvor sælgerne p.t. har nogle meget optimistiske forventninger til, hvad de kan få for deres ejendomme. Der er det vigtigt at understrege, at vi ikke bare farer frem med fuld kraft og køber, hvad der er til salg,” siger Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør og partner i Formuepleje.

Formuepleje Ejendomme satser især på at købe nyere boligudlejningsejendomme i det største danske byer, primært København og Aarhus.

Vil du vide mere om vores ejendomskoncept?

Er du interesseret i at læse mere om Formuepleje Ejendomme, kan du her få en præsentation af konceptet og læse mere om vores ejendomme.

 

 

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>