Første nummer af Magasinet FORMUE i 2018

Årets første udgave af Magasinet FORMUE er på gaden. Traditionen tro går investeringskomitéen i dybden med forventningerne til 2018, og vi gør status på 2017, der endte ud som et positivt aktieår.

2017 bød på solide afkast for både aktier og obligationer, og i årets første nummer af Magasinet FORMUE kan du blive klogere på, hvordan renten, få udsving på markedet og en accelererende global økonomi satte sit præg på året. Derudover går vi i dybden med strategien, der sikrede, at Formueplejes kreditteam igen formåede at udmanøvrere konkurrenterne med solide afkast på virksomhedsobligationer.

Formueplejes investeringskomité kigger ind i 2018 med optimisme og giver traditionen tro sine 10 bud på 2018, hvor vi kigger nærmere på forventningerne til året. Vi analyserer den politiske dagsorden, hvor en længe ventet amerikansk skattereform, brexit-forhandlinger samt et spændende italiensk forårsvalg med al sandsynlighed kommer til at påvirke markederne.

Er du rationel i dine investeringer?

Den traditionelle antagelse i den økonomiske verden er, at folk er rationelle i sine økonomiske beslutninger. I oktober 2017 vandt den amerikanske økonomiprofessor Richard Thaler nobelprisen for sin forskning inden for dette felt, hvor Thalers resultater viser, at den traditionelle antagelse ikke holder stik. I dette nummer af Magasinet FORMUE kigger vi nærmere på den irrationelle investors handlinger, og hvilken betydning rationalitet - og manglen på samme - kan have for en investering.

Derudover har du mulighed for at komme en tur med bagom Formueplejes unikke investeringskoncept, hvor Formueplejes risikoanalytiker Ph.D. Jesper Veng Pedersen har analyseret de unikke risikoegenskaber for Formueplejes blandede fonde med udgangspunkt i Formuepleje Penta.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her. Vil du gerne læse bladet på papir, kan du bestille Formueplejes gratis intropakke, der indeholder et trykt eksemplar af magasinet.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>