Derfor falder kurserne i dag

Investorer bør ikke bekymre sig over dagens kursfald, som skyldes, at der i øjeblikket udbetales udbytte fra de udbyttebetalende afdelinger.

Kurserne i Formueplejes og Absalon Invests udbyttebetalende afdelinger falder i dag ganske markant. Det skyldes, at der fragår udbytte fra de enkelte afdelinger.

De udbetalte udbytter indsættes på investorernes afkastkonti med valør den 1. maj 2018, hvorfor udbyttet først kan ses i netbank på denne dato.

Absalon Invest

Hos Investeringsforeningen Absalon Invest er udbyttebetalingen som følger:

Afdeling Udbytte pr. investeringsbevis
Danske Aktier 21,90 kr.
EM Virksomhedsobligationer 14,60 kr.
Global High Yield 15,60 kr.
Obligationer 2,70 kr.
Rusland 8,30 kr.

Investeringsforeningen Formuepleje 

Hos investeringsforeningen Formuepleje er udbyttebetalingen som følger:

Afdeling Udbytte pr. investeringsbevis
Forbrugsaktier 1,80 kr.
Globale Aktier 16,60 kr.

Vil du geninvestere dit udbytte?

Du er velkommen til at kontakte en af Formueplejes rådgivere, hvis du gerne vil guides i forhold til geninvestering af dit udbytte. 

Få mere info

Der blev den 25. april 2018 afholdt ordinære generalforsamlinger i Investeringsforeningen Absalon Invest samt Investeringsforeningen Formuepleje. Her kan du læse mere om generalforsamlingerne

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>