Anden udgave af FORMUE i 2018 er ude nu

I andet nummer af Magasinet FORMUE er februars aktiekorrektion i fokus. Vi tager pulsen på aktiemarkedet, men kigger også på nye trends i investeringsverdenen, hvor blandt ansvarlige investeringer for alvor er kommet på dagsordenen.

2018 har allerede nu vist sig som et turbulent aktieår, hvor februars korrektion for alvor satte en streg under, at 2018 ikke bare bliver en nem gentagelse af 2017, der endte med at levere bundsolide afkast. I denne udgave af Magasinet FORMUE går vi helt tæt på de faktorer, der ledte op til korrektionen, og vi kigger nærmere på, hvad man som investor kan forvente sig af fremtiden.

Har du styr på de nye pensions- og skatteregler?

I 2018 er der kommet nye regler i forhold til skat og pension. Målet med reglerne er, at gøre det mere attraktivt at spare op til sin pension. I Magasinet FORMUE kigger vi nærmere på de nye regler, og du kan blive klogere på, hvad de har af betydning for dig og din pensionsplanlægning.

Ansvarlige investeringer - den nye dreng i klassen

I investeringsverdenen kommer der mere og mere fokus på ansvarlige og bæredygtige investeringer. I Formuepleje har vi længe arbejdet med ansvarlige investeringer som en fast del af dagsordenen, men hvad betyder det egentlig, at man arbejder ansvarligt med investeringer? Og er der afkast at hente? Formueplejes administrerende direktør Niels B. Thuesen samt direktør Søren Astrup fortæller om ansvarlige investeringer i denne udgave af magasinet.

Du har mulighed for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læse magasinet online her. Vil du gerne læse bladet på papir, kan du bestille Formueplejes gratis intropakke, der indeholder et trykt eksemplar af magasinet.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>