Oplev InvestorDagen i Aarhus: Deltag gratis med Formuepleje

Hold dig opdateret på aktiemarkedet og bliv klogere på, hvordan afkastpotentialet og risikoen ser ud på aktiemarkedet her halvvejs gennem 2017. Hvilke aktier bør du overveje at investere i, og hvilke faktorer skal du holde øje med? Tag pulsen på aktiemarkedet, når Dansk Aktionærforening slår dørene op for InvestorDagen 2017 i Aarhus.

Tirsdag den 13. juni afholdes InvestorDagen 2017 i Aarhus, og traditionen tro har Formueplejes investorer gratis adgang til Danmarks største messe for investorer. Her har du mulighed for at møde et solidt felt af topchefer, analytikere og en lang række udstillere, der kan give dig inspiration og tips til dine investeringer.

På dagen kan du høre Formueplejes aktiestrateg Otto Friedrichsens indlæg ”Formueplejes aktieportefølje – i et fodboldperspektiv”. Her forklarer han, at aktieafkast blot er en belønning for at påtage sig risiko, men at mange investorer udelukkende fokuserer på den gode afkasthistorie. Hør, hvordan Formuepleje skaber afkast og forholder sig til aktierisiko – og hvorfor du som investor kan se din aktieportefølje som et fodboldhold.

Du har hele dagen mulighed for at komme forbi Formueplejes stand og møde vores formuerådgivere Gitte Brøgger Led og Henrik Jackerott, som står klar til at rådgive dig om investeringer, svare på dine spørgsmål og fortælle om Formueplejes stærke afkast i 2017.

Tilmeld dig og læs mere om InvestorDagen i Aarhus her:
Shareholders - InvestorDagen 2017

Gratis billet
Husk at skrive VIPFormuepleje2017 i rabatkodefeltet.

Tid og sted
Tirsdag den 13. juni 2017 klokken 11:00 – 19:00 Radisson Blu Scandinavia Hotel, Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>