Ny rådgiver for Absalon Invest Danske Aktier

Handelsbanken Asset Management er ny rådgiver for Absalon Invest Danske Aktier og overtager derfor efter SEB, som Formuepleje i 2016 opsagde sin rådgivningsaftale med.

Formuepleje har pr. 1. februar valgt Handelsbanken Asset Management som ny rådgiver for Absalon Invest Danske Aktier, efter den tidligere rådgivningsaftale med SEB blev opsagt sidste år.

Formuepleje valgte sidste år at opsige rådgivningsaftalen mellem Absalon Invest Danske Aktier og SEB som følge af organisatoriske ændringer hos SEB. Siden har Formueplejes komité for udvælgelse af managere analyseret de dygtigste managere inden for danske aktier og valgt Handelsbanken Asset Management.

Valget er truffet på baggrund af dokumenteret merperformance målt over de seneste ni år, hvor det samme stærke team konsekvent har fulgt samme stringente og værdiskabende investeringsproces med en aktiv forvaltet portefølje fokuseret på 25-35 danske aktier.

Handelsbanken Asset Management anvender en opportunistisk tilgang til investeringerne med fokus på cash-flow analyse. Handelsinvest Danmark, som teamet rådgiver, har fem stjerner hos Morningstar.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>