LimiTTellus øger aktieeksponeringen til 115 procent

Formuepleje LimiTTellus har øget eksponeringen overfor forskellige dele af det globale aktiemarked til i alt 115 procent.

Formuepleje LimiTTellus  fik den 1. oktober 2017 mulighed for at variere sin aktieeksponering inden for et spænd på 80 til 130 procent i takt med investeringskomitéens forventninger til aktiemarkedernes udvikling.

Som et led i udmøntningen af denne nye strategi har investeringskomitéen gennemført en forøgelse af aktieeksponering fra cirka 100 procent til 115 procent.

Baggrund er, at aktieeksponeringen i de blandede gearede fonde, Pareto, Safe, Epikur og Penta siden november sidste år har haft en tilsvarende højere eksponering over for aktier, hvorfor forøgelsen af aktieeksponeringen i LimiTTellus sker for at skabe ensartethed på tværs af de forskellige fonde. Formuepleje forventer et positivt miljø for aktier den kommende tid.

Fordeling af eksponeringer

Aktieeksponeringen i LimiTTellus er fordelt således, at der er 88 procents eksponering via individuelle globale aktier, 1,8 procent eksponering over for Emerging Markets-aktier gennem formueplejes egen Emerging Markets fond. Yderligere er cirka 25 procentpoint af eksponeringen fordelt på futures mod globale Emerging Markets aktier (2,8%), på det brede europæiske indeks, Stoxx Europe 600 (9,4%), og det amerikanske indeks, Russell 2000, der udgøres af små og mellemstore virksomheder (12,6%). Aktierne i Russell 2000 forventes at kunne drage fordel af en kommende amerikanske skattelettelse.

Kontakt din rådgiver, hvis du har yderligere spørgsmål.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>