Læs det seneste nummer af Magasinet FORMUE

I årets andet nummer af Magasinet FORMUE kan du blandt andet blive klogere på forholdet mellem USA og Kina, lære om opsparing til børn og få indsigt i afkastudsigterne for 2017.

Med fokus rettet mod USA kigger vi nærmere på, hvordan der har været godt gang i aktiemarkederne, siden Donald Trump vandt det amerikanske præsidentvalg i november, og vi vurderer hvilke faktorer, der fortsat driver de positive forventninger til aktieafkastet i 2017. USA-ekspert Mads Fuglede kigger nærmere på landets udenrigspolitiske situation, hvor Kina har overtaget Ruslands plads som den nation, der bekymrer amerikanerne.

En stærk performance på virksomhedsobligationer var kendetegnende for 2016. Derfor giver vi også et nærmere indblik i de fortsat gode udsigter for netop denne aktivklasse. Derudover har du mulighed for at lære vores team for danske realkreditobligationer bedre at kende og blive klogere på, hvordan børn og børnebørn kan beriges gennem opsparing og investering.

Klik her for at downloade Magasinet FORMUE som PDF eller læs magasinet online her. Vil du hellere læse bladet på papir, kan du gratis bestille vores intropakke, som indeholder et trykt eksemplar af Magasinet FORMUE.

Bestil intropakken her.