Kundepleje på InvestorDagen

Formuepleje var rigt repræsenteret ved InvestorDagen på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Amager forleden.

Danmarks største arrangement for private investorer havde naturligvis deltagelse af Formuepleje, som da også havde en central plads ved Dansk Aktionærforenings årlige InvestorDagen tirsdag den 19. september.

Arrangementet er åbent for private investorer og byder på en lang række indlæg fra forskellige kapitalforvaltere, banker og investeringseksperter, herunder Formuepleje, der ser dagen som en god anledning til at få direkte kontakt til mulige investorer.

På kundesiden var kundechef Helle Snedker og senior formuerådgiverne Henrik Iwersen og Mette Holmgaard repræsenteret på Formueplejes stand til at tage sig af mødet med de private investorer, mens aktiestrateg Otto Friedrichsen stod for en halv times foredrag om Formueplejes syn på aktiemarkederne.

Alt i alt en god mulighed for at få vist, hvad Formuepleje er for omverdenen og i det hele taget få gjort opmærksom på sin eksistens, siger Helle Snedker:

”Det var en super god dag med mange seriøse henvendelser. Vi kan mærke en tendens til, at bankerne i deres forretningsmodeller for kapitalforvaltning placerer folks investeringer i produkter, som ikke er særligt gennemskuelige. Folk har svært ved at få svar på spørgsmål og er usikre – det giver os grobund for at få en god samtale med mange af dem,” siger Helle Snedker om deltagelsen på InvestorDagen, hvor hun dog gerne så endnu flere investorer deltage – og gerne flere yngre og flere kvinder.

Sidst på eftermiddagen var det aktiestrateg Otto Friedrichsens tur til at fortælle om, at risikoen i aktiemarkedet har ændret karakter. Han tog imod en næsten fyldt sal, hvor det interesserede publikum kunne høre mere om Formueplejes syn på det, og hvor det fremtidige afkast i aktiemarkedet skal komme fra.

”Aktier generelt ser p.t. ikke billige ud, men alternativerne for eksempel obligationer er endnu dyrere,” forklarede han.

Flere tilhørere var ivrige efter at høre mere om faren ved mulige rentestigninger, men i virkeligheden er det ikke nødvendigvis slemt for aktiemarkedet, forklarer Otto Friedrichsen. Renter sætter man jo op, når hjulene kører, og det vil fremtiden afspejle.

”Rentestigninger – når det sker – vil være godt, fordi så betyder det, at der er gang i tingene. Men det kommer ikke til at ske, før inflationen er her,” lød budskabet fra Otto Friedrichsen.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>