Invitation til forårets Formueplejedage

Forårets Formueplejedage står endnu en gang for døren og løber i år af stablen i Musikhuset Aarhus og på Marketenderiet i Valby.

Denne gang kigger vi nærmere på den politiske situation i Europa og Formueplejes evne til fortsat at levere tilfredsstillende afkast i en tid, der er præget af lave renter og fair prisfastsatte aktier. Vi sætter vores eksperter i den varme stol og garanterer modige spørgsmål og skarpe svar.

Alle investorer er velkomne til at deltage i Formueplejedagen i Musikhuset Aarhus den 26. april 2017 og i København på Marketenderiet i Valby den 2. maj 2017.

Tilmelding sker ved henvendelse til sekretariatet på telefon 87 46 49 00. Tilmeldingen er først registreret, når du har modtaget en bekræftelse.

Arrangementet afsluttes som altid med et let traktement.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>