Invitation til efterårets Formueplejedage

Formuepleje vil gerne invitere alle investorer til Formueplejedagen, som dette efterår afholdes på Marketenderiet i Valby og Musikhuset Aarhus.

Teknologien udfordrer med større hast end nogensinde før hele vores samfund, vores økonomi, og det vi investerer i.

Derfor stiller vi på denne Formueplejedag skarpt på, hvordan den teknologiske udvikling ændrer arbejdsmarkedet, udfordrer gængse måder at beregne og måle økonomien på og hvorfor vi kan se frem til pæn vækst, uden at hverken rente eller inflation ser ud til at rykke på sig.

Arrangementet rundes af med et let traktement.

TID OG STED
Onsdag den 25. oktober klokken 17.00
Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5
2500 Valby

Tirsdag den 31. oktober klokken 17.00
Musikhuset
Thomas Jensens Allé 2
8000 Aarhus C 

Bemærk, at Formueplejedagen er forbeholdt Formueplejes investorer. Er du endnu ikke investor, kan du se her, hvordan du bliver det.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>