Formueplejes første ejendomsfond blev overtegnet

Formuepleje, der i begyndelsen af november gik ind i ejendomsmarkedet, kan nu med stor tilfredshed konstatere, at den første fond er fuldtegnet. Samtidig er det tæt på, at Formuepleje Ejendomme foretager sit første ejendomskøb.

Tre uger efter at Formuepleje meldte sin entre på ejendomsmarkedet, er det nu en realitet, at den første fond er fuldtegnet og mere til.

Ved tegningsperiodens udløb den 30. november var der i alt tegnet nye kapitalandele i Formuepleje Ejendomme 1 for 125 millioner kroner, som var fondens maksimale tegning. I alt 74 investorer har tegnet i fonden, der krævede en minimumsinvestering på 750.000 kroner. Dermed har hver investor i gennemsnit tegnet for knap 1,7 millioner kroner, og den største har indskudt 20 millioner kroner.

”Jeg konstaterer med stor tilfredshed, at både bestående og nye kunder har taget godt imod vores nye ejendomsfond. Der er med de 125 millioner kroner endda tale om en pæn overtegning, da målsætningen var 100 millioner kroner. Succesen betyder, at vi gør klar til at lancere en ny og endnu større ejendomsfond i begyndelsen af 2018,” siger Lars-Erik Larsen, ejendomsdirektør og partner i Formuepleje.

Næste fase for fonden er at købe de attraktive boligejendomme, som Formuepleje allerede har forberedt købet af, og det er ikke langt fra, at den første endelige underskrift er i hus.

”Vi har kig på flere ejendomme, men aktuelt er der et par ejendomme i henholdsvis København og Aarhus, som opfylder vores krav til forrentning og langsigtet investeringspotentiale. Jeg forventer, at det hele falder på plads omkring årsskiftet,” siger Lars-Erik Larsen.

Det særlige ved fonden er, at der ikke som for andre udbydere af ejendomsfonde er store engangshonorarer ved opstart af fonden, idet Formuepleje først får sit resultathonorar, når fonden lukkes og investorerne har fået et minimumsafkast på 2 procent p.a. eller mere.

Dermed er investorernes og Formueplejes interesser sammenfaldende, ligesom man kender det fra mange af Formueplejes andre investeringsløsninger.

Har du spørgsmål til artiklen? Klik her.

Stil spørgsmål til artiklen

Send mig en intropakke

Send mig en intropakke

Vi har sammensat en uforpligtende intropakke, hvor du kan læse mere om Formuepleje, vores investeringsløsninger og hvad vi kan gøre for dig og din formue.

Bestil >>
Mød os

Mød os

Mød en rådgiver over en frokost eller en kop kaffe sammen med andre nysgerrige og få mere at vide om vores måde at investere på. Du kan deltage i de uforpligtende intromøder flere steder i landet.

Se tider og steder >>
Ring mig op

Ring mig op

Får du den rigtige rådgivning, eller har du spørgsmål til Formueplejes investeringsløsninger? Bliv kontaktet af en rådgiver, og hør hvad vi kan gøre for dig og din økonomi.

Ring mig op >>